Chalupa na svadbu pre 35 ľudí, 6.7.2019

Dobrý deň prajem svadbu mame 6.7.2019 s priatelom sme sa rozhodli nie ist do restauracii ale na chalupu hosti bude 35 chcem sa opytat ci ste uz mali niekto tak svadbu lebo blizky su proti ze nieje reštaurácia ak mate aj foto by ste mi mohli ukazat vyzdobu ďakujem pekne sa odpoved :-p
Odpovedať
Ahoj, my sme tak mali minule leto..konkrétne 6.7.2018:) Naša svadba bola v horarni Sisorentne, nedaleko TT. Okrem tejto chaty sa nam pacila chata Vila Sokolka, blizko TN.Viem, že svadby robia v chate Mešter-blizko Žarnovice. Odkiaľ si? Resp. okruh, kde by si chcela mať svadbu?? Po našej svadbe mám k dispo veľký párty stan, všetku výzdobu, stoly, stoličky. Pošli mi Tvoj mail-pošlem Ti fotky. Naši blízki boli týmto nápadom nadšení, veľmi sa im akcia v lne prírody, na chate páčila.
Odpovedať
Profilova fotka
@sebastian7 Ahoj :) neviem, čo konkrétne myslíš tou chalupou, či máte vy nejakú rodinnú chalupu a tam to chcete tak neformálne, alebo chalupa ako priestor k prenájmu...my budeme mať svadbu na chate Rozárka, ale tá sa na tie účely aj prenajíma (svadby, oslavy..) čiže oni nám budú zabezpečovať aj stravu, takisto aj výzdobu (ktorú sme mali možnosť si spraviť aj sami, ale necháme to na nich)
Odpovedať
@veron09 miroslavahrinova@gmail.com :-) a som s Banskej Bystrice
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?