Chateau Amade

Profilova fotka
Caute, s priatelom sme zacali planovat svadbu a prve miesto ktore sme si boli pozriet a ostali sme ocareni (i ked este nemame kalkulaciu:)) bolo Chateau Amade. Mali ste tam niektora svadbu? Ake boli vase skusenosti pls? Odporucate?
Odpovedať
1
2
@shiny_finy ahoj, toto zaujíma aj mňa, som sa tu dočítala až jednu a to negatívnu referenciu. Tak sama som zvedavá čo kto napíše :-) kedy by ste chceli svadbu? Aj ste sa pýtali prevádzkarov na volné termíny?
Odpovedať
Profilova fotka
negativnu fakt..hmm. ja som sa tam bola tento vikend najesť a bola to bomba. super jedlo, super servis..ale je pravda ze sme tam boli takmer sami, cize podla toho sa asi neda usudzovat. planujeme koncom juna/zaciatkom jula buduceho roku. ja som si dnes dala nacenit aj: hotel hradna brana, arthotel tomasov, rvs studene a tartuf. z tartufu a hradnej brany mi uz prisli aj ceny a celkom v pohode, ale moj favorit je amade a oni cenu este neposlali:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme sice nemali svadbu v Amade, ale co viem (byvam par km odtial) tak svadby su tam fajn. Ked tak mozem este odporucit hotel Therma, urcite to vyjde lacnejsie a je to uzasne miesto tiez. My sme mali svadbu tam a nemozem sa stazovat. personal okolo nas behal v bielych rukavickach, dostali sme izbu, takisto welness atd....
Odpovedať
@shiny_finy vsak to, take krasne miesto a tu len jedna recenzia. ja som tiez pisala da tartufu ale este sa mi neozvali, tak cakam. Hradna brana je kde? @sweetzu no idem to hned pozriet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tartuf nie je az take zle cenovo, ale aj tak som sa asi zalubila do toho amade :) hradba brana je v Bratislave na Devíne..
Odpovedať
@shiny_finy my este spekulujeme nad Mierovom, ale odradza nas fakt, ze sa tam nekonaju obrady, teda konaju ale len "akoze". Pisala mi teta za amada ze pripravuju novy cennik, do konva tyzdna by mi ho mala zasoat, tak som zvedava :-) Jasne, na devine, vsak tam mala kamoska hostinu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mne uz z toho Amade cenu poslali ale je to prepisknute uplne..
Odpovedať
@shiny_finy koľko si pýtajú?
Odpovedať
@shiny_finy to vazne? Mne nic neposlali, aj som sa pripomenule, ale kaslu na mna ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
najlacnejsi balik 128/osoba a nie je v tom pripitok, alko, nealko a zakusky. sice si neuctuju prenajom, ale uz ked si toto vypocitas tak je to skoro tak drahe ako tomasov a to uz je co povedat. a tetuska mi neodpovedala na kopec otazok…clovek by cakal ze ked caka 3 tyzdne na kalkulaciu a musi sa 3x pripomenut aby ju vobec dostal tak aspon pride dobre spracovana, ale prd :)
Odpovedať
@shiny_finy 😳 no do prdele, riadnu cenu zavalili. Ale veru, najviac by ma naštval ten prístup a teda aj odradil, keď nie sú schopní sa riadne vyjadriť a odpovedať potenciálnemu zákazníkovi.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som partneroi povedala to iste. obom sa nam to tam velmi pacilo, ale ten pristup ze ti 3x nieco slubia a nesplnia ma vytaca a to som este nic nepodpisala a nezaplatila. ak by sa tak spravali aj potom, tak to mi za to fakt nestoji…chcem to mat pokojne a nie sa nervacit s nejakou nezodpovednou pani.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@shiny_finy no a ešte za také peniaze...no, ja teda neviem, nebola som tam, ale čo by vám podávali? Pozlatené jedlo za takú sumu? 😳 je to teda dosť
Odpovedať
@shiny_finy no a ešte za také peniaze...no, ja teda neviem, nebola som tam, ale čo by vám podávali? Pozlatené jedlo za takú sumu? 😳 je to teda dosť. Môžem sa opýtať, kolko ti povedali v Tartufe?
Odpovedať
@malaopicka @shiny_finy baby tak aj ja som včera večer dostala cenovú ponuku. Len ja v tom mám ešte zarátaný poplatok za uzavretú spoločnosť 5.000€ nemám slov... :-N
Odpovedať
@martuska a koľko ľudí je v tom zarátaných a čo všetko?
Odpovedať
@malaopicka je to pre 60 ľudí a je to miestnosť vnútri kaštieľa reštaurácia Pompadour. Nie je k tomu bližší popis že čo všetko je v tej sume 5000€. K tomu ešte hostina a tá vyšla pre 60 ľudí 9.780€ Ale dosť tomu nerozumiem, lebo v tom balíčku je že cena (tých 9780€) obsahuje aj prenájom miestnosti. Tak tých 5 tisíc bude asi že sa uzavrie celý zámok. Neviem.
Odpovedať
niektorí už fakt nevedia, čo si pýtať. A mávajú tam vôbec aj nejaké svadby pri takej komunikácií a cene? Ja som tiež pôvodne chcela mať svadbu na jednom mieste v okolí BA a ceny ma fakt, že šokovali :-O je to tam úplne nové, ešte komplet neprerobené, nemá to kuchyňu a zapýtajú si sumu, že sa mi až rozum zastavil. A to ešte pýtajú špeciálny nájom za inventár. A čo som bola fakt šokovaná, rok dopredu sú všetky termíny vybookované :-D
Odpovedať
@martuska tak to potom ani ja nechápem...a toľko peňazí, to trošku prepískli teda 😳
Odpovedať
@katulik1986 teta písala že nejaký termín v septembri ešte voľný má. Tak evidentne áno :-) @malaopicka veľmi veľa, ešte si počkám "koľko" to bude stáť v stane, ale to už len pre zaujímavosť...lebo za to urobím aj tri svadby :-D
Odpovedať
@martuska tak to teda zíram =-) tak daj vedieť ako to dopadlo so stanom ;-)
Odpovedať
@martuska :-D no to teda, riadne si vypýtali. Podľa mňa to strašne preháňajú, lebo to má nejaké meno alebo je to v nejakej lokalite...nájdeš lepsie miesto a za oveľa prijateľnejšiu sumu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tartuf stal menej, tam maju normalnejsie ceny ale zas to nie je take pekne ako amade. tych 5000 je za uzavretie celeho arealu..teda by tam neboli ani hotelovi hostia, ani nikto vo welnesse, ale to je blbost, to nemusis mat.. my sme tam boli 2 krat a nevideli sme zivej duse cize podla mna je to zbytocne.
Odpovedať
@shiny_finy určite, veď to už je polka svadobnej hostiny, ale cena je to riadna. Mne sa osobne Amade nepáči, ale keby aj, tak by som im toľko nedala. Je to neuveriteľne premrštené.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, tak isli sme vcera do Amade osobne sa opytat na tie ceny lebo slecna mi na posledny mail tyzden neodpovedala a dozvedeli sme sa nasledovne: priniest sa neda NIC. alko, nealko, zakusky, slane atd. vsetko musi byt od nich a za prenajom 3 miestnosti sa plati 5.000! Predtym nam ina slecna z recepcie povedala ze 5.000 iba ked chceme uzavriet cely areal ale nie je to tak...
Odpovedať
tak kočky aby som nezabudla, dostala som ponuku na hostinu v stane a cena na jednu osobu 240€. V cene nie je započítaný prenájom stanu. takže za hostinu by sme dali 14.400€ a plus neviem 3.500€ stan? neviem ako sa ceny pohybujú.
Odpovedať
@martuska Bože môj! :-N
Odpovedať
@marienkakf aj môj :-D
Odpovedať
@martuska to je to miesto o ktorom si mi práve hovorila v júnovkách 2015? :-) to je naozaj moc veľa...čo je v tej cene ale? už aj alkohol, výzdoba, ubytovanie, hostina? alebo iba jedlo? stan podľa mňa môže vyjsť tak okolo 2,000 EUR.
Odpovedať
@martuska no radšej nepoviem koľko pýtajú v kulturáku, kde máme my svadbu :-D Nechcela som to v KD, ale pri vyše 100 ľuďoch.. aj tak jedno, kde to bude, len nech to bude :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?