Chateau Mignon, Dubnica nad Váhom

Ahojte nevesticky, plánujem svadbu v Mignon ale chcela by som od vás počuť nejaké recenzie, tipy, prístup, ceny a tak. je to môj sen sa tam vydávať no každy ma len odhovara že je to tam drahe, male porcie 8-( .... ďakujem za každy jeden prispevok ktorý mi čo i len trošku pomôže :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa tam vydavam...myslim si ze cena sa vyrovna kvalite pristupu a lokalite. A tiez si myslim ze svadby by nemali byt o tom aby si sa bala ci sa tvoji hostia dost najedia. Ja este len budem mat svadbu v chateau a velmi sa tesime. Mame len dobre odozvy a myslim si ze jedla bude dost. Maju super ponuku na bufety, takze komu sa bude zdat mala porcia hlavneho jedla nech sa uz potom teda doplni kolko bude chciet. Nie som z dubnice ani z blizkeho okolia ale chateau bol jednoznacny vyber! Pekne pripravy prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Odporúčam , ceny sú v pohode jedlo super a niet nad to spraviť obrad vonku , navyše fotenie sa tam dá tiež odbaviť , hneď za chateau máte park ;-)
Odpovedať
@melinkovci ved to ani ja niesom z DCA ale Mignon ma uchvatil na prvy pohlad, v maji mame pohovor s manažerkou ohladom svadby tak uvidim čo sa dozviem, ale tešim sa na to. ja praveže bufet nechcem chcem mať všetko servirovane,ale raz som počula od znamej že tam bola na svadbe a boli male porcie že hostia boli hladny a boli si kupovať čipsy,preto som sa zľakla :-|
Odpovedať
chateau mignon vrele odporucam, pocas svojej svadby sme tam s manzelom stravili dve noci v krasnom apartmane, kde prebehli aj pripravy, po svadbe sme mali hostinu v uzkom kruhu rodiny v jednom zo salonikov, porcie vobec neboli male, bolo predjedlo, polievka, hlavne jedlo a dezert, jedla su vynikajuce a kvalitne, personal je profesionalne vyskoleny, vsetci boli ku nam velmi mili a usluzni...boli sme nadmieru spokojni, mas sa na co tesit :-)
Odpovedať
@cia_cia dakujem veľmi pekne za povzbudenie :-) prepač ak sa ťa to takto narovinu spytam možeš mi povedať kolko ste tam platili? chcem si urobiť aspon ako taky predbežny rozpočet, ked budem mať ten pohovor tak to samozrejme zistim ale chcela by som sa aspon takto cez net informovať, my budeme mať okolo 70 hosti.
Odpovedať
@inanitka my sme sice nemali klasicku hostinu do rana ako to zvykne byvat, ale ak chces daj mi tvoj email a poslem ti nasu cenovu ponuku, alkohol sme dopredu neobjednavali na hlavu, co sme skonzumovali sme si potom doplatili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj nás čaká svadba v chateau mignon...je to tam prekrásne ako náhle som sa tam bola 1x pozrieť-zrovna chystali svadbu zamilovala som si to tam...Čo sa cien týka presne ako sa píše vyššie ceny sú prijateľné kvalite. Všetko závisí od toho aké sú tvoje predstavy...co všetko si dáš u nich nacenit...je to dosť individuálne...my máme 80 hostí
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?