Čo sa treba spýtať človeka, ktorý zabezpečuje hostinu?

Profilova fotka
Pekný deň dievčatá, chcem sa s vami poradiť, čo všetko by som sa mala spýtať pani, ktorá nám zabezpečuje svadobnú hostinu? Teda okrem ceny, jedlá, zákuskov, pitia? Co všetko má ma zaujímať?
Odpovedať
Profilova fotka
@myska1102 máte to niekde v reštaurácii alebo formou cateringu napríklad v KD? My sme sa ešte okrem toho, čo píšeš vyššie pýtali : alko, nealko, či si môžme vlastné priniesť, korkovné, dezertné tanieriky a poháriky, či sú už v cene zahrnuté alebo sa platia zvlášť. Cena personálu po určitej hodine. Ako sa platia kamaráti, ak ti niekto príde napr. po 22 hodine.
Odpovedať
Profilova fotka
Aha super ďakujem za info, budeme to mat v reštaurácii. Vôbec neviem, čo všetko mám sa spýtať.
Odpovedať
@myska1102 myslim ze vsetko podstatne ti tu napisala dinr, toto som sa aj ja pytala ale uz aj cez telefon
Odpovedať
@myska1102 vsetko co ta zaujima, uvidis to ta aj tam ked budes s nou sa rozpravat ponapadaju take veci ze budes sama so seba v soku :D a aj ta teta ti urcite toho vela povie a pomoze :-)
Odpovedať
@myska1102 ešte mi napadá, neviem, či máte dohodnuté, do kedy treba ukončiť hostinu, do kedy si pobrať veci, kedy môžete priniesť zákusky a pitie, či môžete mať vlastnú agentúru na výzdobu, prípadne ak si chceš zdobiť sama, kedy môžete príst, alebo či je výzdoba v cene, čo všetko je v cene jedla, koľko s aplatí, keby ste chceli niečo navyše, či majú detské stoličky, ak pozývate deti...
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis Super si mi moc pomohla, toto ma fakt vôbec nenapadlo. Ďakujem
Odpovedať
@myska1102 nemáš za čo:-) ešte mi napadá pri tých deťoch spýtať sa na cenu detskej porcie, my sme tiež riešili ten tanier, čo sa rozbíja, či si máme doniesť svoj, alebo nám ho naúčtujú, alebo ako...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?