Crown Plaza, Bratislava - skúsenosti so svadbou

Ahojte, po mnohých návšetvách svadobných miest a sklamaní či už s prístupom alebo s cenami :-D sme sa nakoniec po skvelej a príjmenej debate s manažérkou (viac-menej) rozhodli pre svadbu v hoteli Crown Plaza. Všetko je fajn, ceny sú myslím viac než prijateľné na lokalitu aj možnosť zvýhodneného ubytovania pre svadobčanov keďže polovica bude z Anglicka, aj keď to zrovna neni úplne to pravé miesto ale tak čo narobím, musela som troľku poľaviť vo svojich očakávaniach :-D . Avšak nepoznám ani som sa nedočítala o nikom kto tam mal svadbu. Takže ak máte hocijakú skúsenosť budem voped veľmi vďačná za zdieľanie ;-)
Odpovedať
Ahoj, ja mám nejakú základnú ponuku od nich, zajtra ideme na obhliadku priestorov. Tiež mám trošku inú predstavu, tak uvidíme, ideme skúsiť :-) Nemáš náhodou svadbu 6.6.2020? :-D
Odpovedať
My uz ideme podpisat buduci tyzden zmluvu a nakoniec 27.6.2020 😀 6.6 mali volne no to je skoro, 13.6 sme chceli ale nemali tolko izieb na ubytko a tak sme zobrali 27.6 :) Ja ked som to vsetko preratala tak to nevychadza az tak zle cenovo, resp. velmi porovnatelne s inymi miestami plus minus ale aspon nemusim riesit prevoz svadobcanov aj obrad budeme tam mat na terase. kolko budete mat hosti? My planujeme 60-65
Odpovedať
Ten termín som mala predbežne zarezervovany a pak mi písali, že ho niekto chce, tak som si myslela, že ty :-D Tiež by sme chceli mať obrad aj hostinu na jednom mieste. Boli sme pozrieť Hotel Agatka, pekné miesto, ale pre nás nad rozpočet... Budeme mať menšiu svadbu, do 40 ľudí. A čo všetko od nich riešiš?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
No my 10.10.2020 a este stale nemame miesto :-)
Odpovedať
My už sme miesto zmenili a zajednali si ho :-) Držím palce vo vybere a krásnu svadbu prajem ;-)
Odpovedať
A kde to bude ?
Odpovedať
@matinka666 Double Tree by Hilton v Bratislave :-D A aké miesto hľadáte? Ja som hľadala 3 mesiace, tooolko cenových ponúk a času stráveného na Google... Nakoniec štýl miesta je úplne iný, aj dátum... Ale nevadí, miesto je pekné, budeme mať obrad aj hostinu :-) A úplne iné je dôležité, ako miesto... ;-)
Odpovedať
No pozeram uz vsade a hladam :-) 100 ludi je dost zatial som sa nerozhodla kde a kolko vas bude stat hostina?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?