Dolný Majer v Senci - mali ste tam svadbu?

Ahojte, mate prosim niektora skusenost so svadbou v Senci, konkretne Dolny majer??? Zaujimala by ma najma cena za priestor, jedlo, co si mozeme zabezpecit sami atd... tiez kvalita sluzieb, suboru, jedlo... proste vsetko :D
Odpovedať
ahoj, myslim, ze ked sa im ozves na email, maju celkom rychlu odozvu.. catering im zvycajne zabezpecuje Polna Kuchyna a vela veci si moze clovek doniest bez nejakeho poplatku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@alibuk Ahoj aj ja som chcela svadbu v Dolnom Majeri, pacil sa mi ten priestor... ale oni si este pytaju za prenajom priestoru 400e co sa mi zdalo velmi vela kedze este streba ratat s cateringom a dalsími vecami... ja viem zatial len tolko...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte prosím aj ste tam mali niektorá svadbu? Neviete aká je tam možná kapacita?
Odpovedať
Maximum za, ktore nejdu je 60 ludi na viac nemaju kapacitu. Inak skusenosti super, krasny priestor a mili ludia.
Odpovedať
Profilova fotka
@matka_08 Je to miesto na mensiu svadbu, tak do 50 ludi asi. My sme planovali cca.60 ludi (nakoniec nas bolo aj viac) a uz sa nam zdal ten priestor velmi maly. Inak vnutri dizajnovo pekne, boli sme pozriet, ale mala som viac problemov s miestom okrem kapacity.
Odpovedať
Profilova fotka
@ttjnlrn smiem sa spýtať aké iné problémy? Ďakujem 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@matka_08 hlavne ich pristup a zbytocne poplatky za vsetko. Potom to je iba sala, treba so zvlast vybavit vyzdobu, jedlo. Maju tam na mieste aj jednu cateringovu sluzbu, tam sme tiez boli, vypytali sme si ponuku a vraj nam to poslu, no nic nedoslo.
Odpovedať
Profilova fotka
@ttjnlrn no aj mi písali mail a vyšlo to hrozne veľa..tak pozeráme niečo iné Ale naozaj ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?