DoubleTree by Hilton - skúsenosti so svadbou

Ahojte plánujeme svadbu v máji 2019 pre cca 90 hostí a chceli by sme ju mať v Hiltone. Prednedávnom som čítala článok, v ktorom jedna pani písala čo všetko mala zahrnuté v Hiltone na svadbe pre 90 hostí za nejakých 5800 €, nedarí sa mi ten članok nájsť.
Odpovedať
V Košiciach.
Odpovedať
Ahoj, mozno som to bola ja :) co by si chcela vediet?
Odpovedať
Tak bolo to pekne napisane co vsetko bolo zahrnute v tej sume. Nieco aj s ubytovanim pre hosti ci bola nejaka zlava. Potom by ma zaujimalo aj ze vysluzkove kolace ci si mozeme niekde odlozit. A co zahrna napr. ten ich bronzovy balicek. Ďakujem :)
Odpovedať
@stofanovaz Mali sme bronzovy balicek a rezervovali sme to este v roku 2016 a stal vtedy 40€. Zahrnal: privitanie s pripitkom a rozbijanie taniera, vyzdobu saly okrem kvetov (obrusy, prestieranie, servitky, sviecky, navleky na stolicky s maslou), tanecny parket, energie pre kapelu/DJ, komplet obsluhu az do rana, prenajom saly do 2:00 (potom priplatok za kazdu hodinu - uz nepamatam asi 50€), pripitok, predjedlo, hlavne jedlo, svedske stoly, kava, 4 zakusky na osobu a 4kg torty (my sme si priplacali este 6kg), svadobny apartman. Okrem toho sme doplacali: korkovne za vlastne alko a nealko (doniesli sme 2 dni vopred, prisli nam pomoct vyniest to z auta, odniesli ulozit a zachladit, sudove vino preliali do dzbanov atd), dalsie jedlo - svedske stoly sme mali o 21:00 a po polnoci po redovom sme doplatili kapustnicu a studene misy, male srdieckove torticky na redovy, slane pecivo (pagaciky, tycinky), filetovane ovocie, ubytovanie (bola tam zlava) Hostia si este doobjednali capovane pivo, nejake caje a dalsie kavy. Bolo nas spolu spolu asi 90 a platili sme tych 5800cca ako pises v uvodnom prispevku ;) Vysluzky sme mali od inej cukrarky a vecer pred svadbou sme ich priniesli - uskladnili nam ich v chladnickach uplne bez problemov :) O vsetko sa postarali, priniesli sme vopred alko, nealko, vysluzky, tlacoviny - menu, menovky, zasadaci poriadok (stojan pozicali bezplatne). V den svadby rano: kvety na stoly, saty - pripravovali sme sa v apartmane. Po hostine nam zabalili vsetko zvysne jedlo, zakusky, alko, nealko - v priebehu nedele sme si to odniesli. Kludne sa pytaj ak ta este nieco zaujima :)
Odpovedať
Este by ma zaujimalo kvety ste si doniesli vlastne alebo od nich, ked od nich kolko sa doplacalo? Alko a aj nealko korkovne ? Ked ste doniesli sudove vino ako vtedy ratali korkovne? A kolko za korkovne? A cca pre hosti izba kolko stala?
Odpovedať
@stofanovaz Kvety sme mali z Kvetinoveho servisu - oproti hotelu Centrum cize hned blizko - mali uplne najlepsie ceny. Hilton spolupracuje s nejakou agenturou alebo kvetinarstvom a vedia ti nacenit, ale my sme nechceli cize neviem vobec cenu. Korkovne bolo za kazdu otvorenu flasu tvrdeho 5€ (mali sme litrovky), nealko pausal 2€ na osobu, to sa neratalo na flase, flasa vina 2€ - neviem ako mam to ratali ci podla litrov, ci pocet dzbanov, fakt neviem Izba dvojlizkova 59€ (bez ranajok, tie su za 16€, my sme mali s ubytovanymi hostami v nedelu brunch v inej restike) To su ale ceny ktore platili v 2016 ked sme bookovali, viem ze odvtedy isli ceny za balicky hore
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?