Fatima Trenčín

Profilova fotka
Ahojte dievčatá :-) Tie, ktoré ste mali svadbu vo Fatime alebo poznáte niekoho, kto tam mal svadbu, vedeli by ste mi povedať ako je to tam s prinesením vlastného alka, nealka, zákuskov a hlavne výzdoby? :-) Čo z toho sa dá priniesť? Pani koordinátorka odtial mi bohužial neodpisuje :-S Ďakujeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 90 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu! V prípade záujmu nás kontaktujte na náš interný mail. Radi Vám poskytneme akékoľvek informácie.
Odpovedať
tak bola som na svadbe najlepsej kamoske vo fatime a fakt klobuk dole, nadherna svadbicka, krasne prostredie, obsluha no proste Wau. Ja s mojim planujeme svadbu v aprili buduceho roku a tiez to chcem na fatime, nechcem kamosku opakovat, ale v okoli nikde nieje take krasne miesto.Nebude to vyzerat, ze opakujem? Aj tak večsiu cast hosti budem mat zo zahranicia, ale moje kamosky su z trencina...poradte. :-( Ja som sa do fatimy zamilovala a uplne som si tam svadbu vysnivala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkabublinka ale čosiii :-) prečo by to tak malo vyzerať ... my tam tiež chceme svadbu lebo tuto v okolí veru nič také pekné nie je :-) Choď do toho! :-)
Odpovedať
@mirkabublinka ahoj, tiez sa zapojim a taktiez sa podľa mňa nebudes opakovať. :-) Ja si myslim, ze to bude fajn, a ked pozves aj kamosku, bude rada a asi bude spominat na svadobny den. :-) Ja som tam tiez bola ako druzicka u kamosky, ale asi pred troma rokmi a potom moja svadba. A nikomu sa nezdalo, ze opakujem, ale aspon sme spominali a bolo fajn. ;-) A hlavne nezabudni, ved kady svadobny den je uplne iny, uz len obsadenim zenicha a nevesty :-p , tak ake opakovanie. :-)
Odpovedať
Tak som sa definitívne rozhodla pre Fatimu a uhradil a som aj rezerváciu. Už sa vytešujem. Danielle: mala si na uvítanie tiež to malé pážatko ? Lebo to je milé . . .
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkabublinka a kolko budete mať ludí? možeš mi napísať kolko ťa to predbežne vyjde? (možeš aj do IP) lebo my sa stale nevieme rozhodnuť :(
Odpovedať
silvia,serus prepac,ze az teraz, ale nestihala som a este som vsetko nemala skompletizovane.No budeme mat az do 100 hosti,trosku to bude mozno stiestnene,ale nevadi nam to,lebo viem do coho ideme , bola som tam na velkej svadbe a Fatima je velka s vyuzitim aj vonkajsich priestorov. Cenovu ponuku budeme mat dokoncenu po niakych upravach asi o tyzden...vyuzivam vela sluzieb tak preto to vsetko doladujeme,ale zatial som maximalne spokojna,aj cenu mi robia na mieru :-) som rada,ze sa da s nimi dohodnut. Velmi mi vyhovuje ich flexibilita a ustretovost..vzdy mi ide koordinatorka v ustrety a zatial to vyzera tak,ze nic nie je problem a to ma tesi ;-) Dam vediet,hned ako to budeme mat dokoncene. Sisi a ty si sa uz rozhodla kde budes mat svadbu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?