Gastro Lednicke Rovne

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, mate niekto alebo mali ste svadbu v Gastre ? A mate viac info ? Boli sme sa tam pozriet dnes, no mali zavrete a nikto tam nebol. Neviete ci sa taam treba objednat alebo ako to funguje? ;-) Dakujeeeme
Odpovedať
Ahoj, mali sme tam svadbu teraz v máji. Treba tam ísť dopoludnia, kedy je pani v kancelárii, cez obed vydávajú obedy, v popoludňajších hodinách tam už nájdeš málokedy niekoho. Čo sa ale sály týka, je veľká, priestranná, jedlo výborné, veľké porcie, ochotný personál, vrelo odporúčam ;-) nejaké fotky nájdeš aj u mňa v albume ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ďakujem veľmi za info :) práve sme tam boli o desiatej hodine doobeda a dvere zatvorené, nikoho sme tam nevidela, ani kontakt nemali :) ak sa ťa môžem spýtať, koľko ste mali ľudí ? a platili ste prenájom alebo po polnoci čašníkov? na osobu to koľko vyšlo za mennu? :)
Odpovedať
@1nikus5 Mali sme do 100 ľudí, prenájom, po polnoci čašníci sa neplatia, vlastne to máš všetko zahrnuté v cene na osobu, ktorá sa pohybuje podľa toho koľko a aké jedlo máte. My sme mali: - prvé jedlo slepačia polievka; mäso kúsok kuracieho, kúsok bravčového na prírodno s ryža a opekané zemiaky pol na pol, zeleninová obloha; ďalšie jedlo sme mali cca o 20:30 rezeň so zemiakmi, uhorkový šalát, a pred polnocou boli švédske stoly, kde toho bolo veeeľa :) čo zostalo, nabalili nám všetko pekne do várnic a tie sme potom v pondelok vracali. Na osobu nás to vyšlo 25 eur a bol v tom vlastne aj prípitok a prvé vody v sklenených flasiach, ktoré boli na stoloch. A jasné-to som zabudla, treba tam ísť zozadu, kade im chodí tovar :) sú to vlastne dvere akoby smerom od námestia, sú tam dvoje, je tam zvonček označený ,,gastro" a tam treba zvoniť a keď poviete že idete ohľadom svadby tak Vás už budú navigovať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem ti krasne, si velmi zlata 😊😊😊😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?