Hľadám miesto na svadbu v okrese Nové Zámky

Ahojte...baby z Novych Zamkov a okolia, kde v novozamockom okrese urobit svadbu?? Nechceme mat vela ludi takze nepotrebujeme mega priestor...byvame v BA tak neviem co sa v NZ a okoli pekne a prijemne nachadza...ak viete, budem velmi vdacna za radu!! ;-)
Odpovedať
1
2
@lusyliu ahoj, my budeme mat svadbu v grand hoteli:)myslim ze celkom pekny priestor, max asi 80 ludi, pekna zahrada, dobre ceny za to co ponukaju, zatial pristup super, v cene mate aj izbu a vyzdobu, az na tie ich zelene steny:(potom je tam pekny priestor este restauracia berek(obe maju stranky), ti su drahsi vsak ale priestor super.
Odpovedať
jee dakujem za info :-) a maju aj cennik na stranke?
Odpovedať
@lusyliu no myslim ze nie pokial viem taketo info tam nemaju.
Odpovedať
a aka je cca cena na osobu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. V grand hoteli je minimalna cena na osobu 30 €.
Odpovedať
@renitri prosim ta ta cena v grande je uz s vyzdobou aj vecerou?
Odpovedať
@nanika09 hej v grande je okolo 30 na osobu, zavisi to od toho, ake jedla si objednate a potom sa este plati myslim 280 ci tak nejak a v tej sume je vyzdoba, obsluha, izba, mozno som na nieco zabudla neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 ano je na vyber zo 4 farieb (dva odtiene oranzova tusim,fialova,zelena ) prenajom je tak do 300 € v tom je ta vyzdoba, izba, obsluha a este aj velka chladnicka na zakusky. V TEJ CENE NIE JE VECERA...to sa potom plati podla poctu osob..ale minimalna konzumacia na osobu je 30 €. dohodnes sa s nimi co bude v tych 30 €, bud lacnejsie jedlo, kava pripitok atd..abo drahe jedlo.... Ak chces mat obrad vonku v zahrade, tak neni problem..neplati sa nic..
Odpovedať
@renitri, @ewinecka a vy si davate od nich vyzdobu?Lebo ja co som videla od nich vyzdobu,tak sa mi velmi nelubila.Bolo tam toho malo,tak som rozmyslala,ze si necham od nich len navleky a masle a zvysok si dam urobit od niekoho
Odpovedať
@nanika09 ahoj ja si neberiem od nich vyzdobu, lebo tie farby co ponukaju sa mi nepacia, tie oranzove su take cudne a fialova ta bleda este bola asi najkrajsia ale celkovo moc nemusim fialovu, skor som chcela jemnejsie. takze im poviem nech mi len pripravia ciste stoly a navleky na stolicky. a my budeme mat taku ze kremovu organzu aj stuhy a potom cyklamenovo -bledo ruzovu ladenu a robim si to sama a teda urcite na pomoc vezmem viacej kamaratok. a hej aj tie kvety sa mi nepacia ze davaju iba potm jeden kvet, to je strasne malo, ja som preto nakupila v akcii v ikei vazy a dam do nich tulipany.
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 budem mat od nich vyzdobu, mozno iba kvety dorobime..vybrala som si fialovu vyzdobu, mne sa lubila.. ale este do svadby pojdem okukat par sobot ako to vyzdobia ostatnym nevestam :) a podla toho mozno dozdobime aj my..
Odpovedať
@ewinecka ja som od nich videla len zelenu.A ta vyzdoba,no jeden kvet je dost malo.Ani tie srdiecka za hlavnym stolom nic moc.Skoda tej zelenej farby na stene.Keby aspon bola neaka zivsia zelena,ale vyzera to vyblednute.Zato v berku to maju krasne spravene,oranzove steny s kamenom.Je to take utulnejsie.Ja som tiez rozmyslala,ze si dam kombinaciu dvoch farieb,mozno fialova s cyklamenovou len si to neviem predstavit s tou stenou.Tak dufam ze budes mat neake foto po svadbe,rada si kuknem ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nanika09ahoj:)no my tiez so snubencom si robime srandy z tej ich steny, ze ju prideme premalovat, je otrasnaaa ja tiez som kvoli tomu nechcela moc spekulovat ze aby to neposobilo tak rusivo s vyzdobou.aj s jednou babou, co mi robila pom-pomy som jej posielala fotku saly a radila mi ist do jemnejsich tonov, hej v berku je toto super ze tam maju vsade ten kamen.no mne tu tiez strasne vadi ta zelena, myslim ze tym to cele pokazili, ale tak co narobis, zvesime aspon dolu obrazy, tie ich kvety a dame si nad nas fotku a nie ziadne srdcia. a jasne dam potom fotky, dufam ze nebude prilis take rusive, ale tak co zase samu kremovu mat nechcem a potom v mojom pripade jedine ruzove odtiene prichadzaju do uvahy:)
Odpovedať
@lusyliu Ahoj skús reš.Berek NZ oni ti zabepečia aj výzdobu :) ak ches kontakt poslem ti :) ;-)
Odpovedať
@ewinecka a kedy ste si rezervovali termin v grande?Kedze mate svadbu v aprili,my chceme v maji o rok a su to dost caste terminy,tak sa bojim aby mi ho niekto neobsadil
Odpovedať
@nanika09 ahoj:)my sme tam sli hned ako sme sa zasnubili v auguste, ale tak april neni az taky mesiac kedy je najviac svadieb, skor od toho maja do septembra, takze mali este volne nastastie vtedy. ale myslim ze ze ak mate takto o rok tak to podla mna budu mat volne a ak viete ze presny datum kedy chcete tak hej no to by sme mali asi cim skor:)a rozhodla si sa nakoniec pre grand?
Odpovedať
@ewinecka hej lebo mame male dieta a potrebujeme izbu,kde bude spat :-) .Inak uz mame termin,zatial toho 4.maja.A kde bude obrad,v kostole alebo na matrike?Ja by som chcela v kostole,aj sme obidvaja pokrsteny,ale neviem ci to staci :-S
Odpovedať
@nanika09 hej ta izba sa aj nam velmi paci:)obrad budeme mat v kostole na hlavnom, ten sa mi najviac paci, najskor sme chceli vonku, ale je to komplikovane s vybavovanim...hmmm to neviem ci staci skus pozriet na fore ci to neni alebo urcite niekde na nete to je co je treba.
Odpovedať
@ewinecka praveze mi uz radili ze vraj staci krst,ale niektory farari su dost tvrdohlavy a vyzaduju vsetko.A toho co sme mali na krstiny skoro porazilo,lebo sme neboli zobrati a uz mame dieta.
Odpovedať
Profilova fotka
@lusyliu dobry den , skuste Palarikovo alebo Rastislavice a este dole pri Sturove .Slavo.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, skuste Penzion Lagan, je v Radave pri Podhajskej. Mozete tam mat krasnu svadbu vonku pri bazene ale aj vnutorne priestory su nadherne. Do vnutornch priestorov sa zmesti cca 100 ludi, vonku neobmedzene, bola tam svadba pre 300 ludi. Ja som tam robievala dekoracie a viem, ze si svadobcania vzdy pochvalovali prostredie aj sluzby.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte nevesty. Zo sameho nadsenia sa musim podelit o skusenost s restauraciou Berek. Vsetko bolo plne uzasne: jedlo, personal, dohovaranie sa s panom prevadzkarom Durcovicom... Vsetko zabezpecili, s nicim sme nemali starosti, dali sme si len doviest zakusky. Veci sli lahko a prirodzene. A jedlo bolo dokonale. Zijeme v Bratislave, ale tunajsie restauracie sa na Berek nechytaju. Prostredie idealne (haj pri rieke Nitre na okraji Novych Zamkov), interierove riesenia su nie len pekne, ale aj prakticke. Kedze sa da manipulovat so stenami, moze sa tu konat malicka aj velka svadba. A nakoniec nas prekvapila cena. Kedze ide o luxusnejsiu restauraciu, kde sa vari (pokial sa da) z regionalnych potravin, cize ziadne polotovary, ale vsetko poctivo ukuchtene a podavane vo forme vydatnych porcii, cakali sme ovela vyssiu cenu. (Mozno je to aj tym, ze hostia menej pili.) Berek teda odporucam a urcite sa tam este vratime, ked budeme organizovat nejaku oslavu. Vela stastia prajem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@olaula Môžem sa spýtať koľko ste platili? :) Alebo je tu ešte niekto kto má skúsenosti s restauráciou Berek? Ďakujem
Odpovedať
Aj my sme tam mali svadbu v roku 2012 a mozem odporucat.
Odpovedať
@svadba2015k zabudla som ta oznacit
Odpovedať
Aj my chceme svatbu v Bereku :-) ale bude az buduci rok
Odpovedať
dakujem velmi pekne :) a cenovo to ako vyslo?
Odpovedať
Profilova fotka
@mimidesign Lagáň odporúčam na milión percent! Bola som tam na dvoch rozdielnych svadbách (jedna tradičná a druhá úúúúplne netradičná) A fakt super! Personál milučký,usmievavý. No vážne veľmi perfektné miesto na svadbu, či oslavu..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@olaula Ahoj, môžem sa opýtať ubytovanie neponúkajú oni ?? Dakujem :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?