Hľadám sálu pre 120 ľudí v okrese Košice okolie

19. jan 201260

Ahojte, volam sa Anka. Som tu nova🙂 Byvam pri Kosiciach. Hladam salu pre 120 ludi v okrese Kosice-okolie. Ked mi viete poradit, tak mi odpiste.
Dakujem vopred! 🙂

• Ahoj, ja ti môžem odporučiť Hummer na dialnici, my sme tam mali svadbu a boli sme max. spokojní, kapacita je max. 180 osôb. Z vonku to vyzerá všelijako ale vo vnútri je to pekné moderné, vynikajúco varia a aj cena je oveľa nižšia ako v meste. Okrem toho ma ešte napadla aj sála v Krásnej, vraj je tam dobre...

• skus jedlikovu alebo akademiu na svadbu to tam vedia pripravit pekne a aj kuchyna je v pohode

• @gabikaf  
    Dakujem pekne

• Sponzor fóra
  • v Kechneci sú dve krásne sály, veľké... pozri si stránku obce, sú tam fotky z plesov

• @matuova  Herlany - maju jednu velku salu a dve mensie saloniky pri tom. Financne dost dostupne a pripustne. Tiez si to mrkni.

• @matuova   No aj o tej Krasnej som pocula chvalu. Kolega tam mal svadbu.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov