Horský hotel Eva

Ahojte, som tu nováčik :-) a chcela by som sa poradiť so skúsenými :-D Má niekto nejaký zážitok alebo skúsenosť s týmto miestečkom? Začíname len plánovať a toto miesto nás veľmi zaujalo x-) je v krásnom prostredí a hlavne je tam aj možnosť ubytovania. Dopredu ďakujem za všetky poznatky :)))))))
Odpovedať
Profilova fotka
@katulka2608 Ahoj, ako fotograf som tam fotil niekolko akcii - ako hovoris, ten hotel je v krasnom prostredi, personal prijemny. Teraz nedavno som im fotil aj izby a saunu, ak ich este nahodou nestihli dat na ich web, mozem ti poslat nahlady, ak mi das mailovu adresu. S mesteckom Svaty Jur mam tiez skusenosti, kedze tu byvam - co by ta zaujimalo? ;-)
Odpovedať
Vsetko okolo svadby :) personal si uz spomenul. Presne taketo vecicky ma zaujimali. Ci su ustretovi, ako svadby dopadli, ako boli ludia spokojni :))
Odpovedať
@katulka2608 ja som tam bola na svadbe a zdalo sa mi to vnútri také bezútešné. aj špinavé veru. strava ale bola úžasná. personál ochotný, milý. a ak by ste to mali tam v kostolíku, tak ten je krásny :) ta sala sa mi veľmi nepáčila veru.
Odpovedať
@katulka2608 ale možno je to i mnou, lebo to bolo pod úrovňou terénu, bez okien a to ja nemusím.
Odpovedať
Profilova fotka
ano, sala je pod urovnou terenu, je to tu vinarsky kraj, tak tu pivnice maju tradiciu - ale aky budete mat pocit z interieru, to bude hlavne zalezat od vyzdoby, kolko do nej budete chciet zainvestovat... nie je to luxusny hotel, ale co som videl, bol vzdy cisty, jedlo vyborne, ako pise raverka - ludia na svadbe mi pripadali spokojni... majitelka prijemna slecna (pani?), ma tam aj niekolko koni kusok(cca 200m), da sa na nich jazdit, mozno by vedela aj koc vybavit(to mi len teraz napadlo, skus sa jej opytat, ale este som to tam nevidel) ...asi vsetko z mojej strany zatial :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katulka2608 tu je este fotka izby pre mladomanzelov ;-)
Odpovedať
Dakujem Vám velmi pekne za vsetky postrehy ;-)
Odpovedať
@katulka2608 je tam dole príliš malý priestor na tancovanie a tie staré parkety, ak ich ešte nevymenili nič moc. Jedlo fajn, personál tiež fajn, ale veľa hostí ak nechceš aby si tam fúkali na krk tma nezmestíš.
Odpovedať
Dakujem moc za info. uz sme to uplne vypustili z moznosti. na fotkach to vyzera uplne inak, ale uz sme nasli idealne miesto :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Nejaké nové info niekto? Zaujímali by ma fotky parketu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?