Hotel Agro, Veľká Lomnica - máte skúsenosti?

Takže keďže som sa dozvedela že reštaurácia Hucava nemá ubytko rozmyslame nad hotelom Agro Veľká Lomnica ake ohlasy😃
Odpovedať
Ahoj,netuším ako je to v hoteli Agro vo Veľkej Lomnici ale ak sa Vám Hučava páči nemyslím si že je problém ak tam nemajú ubytovanie ☺. Aj priamo v Tatranskej kotline sa dá ubytovať v Sanatóriu alebo potom v Ždiari v hoteli Magura, ale aj penzión Jánošík☺
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja AGRO veľmi odporúčam. Mali sme tam svadbu teraz 1. augusta. Ubytko si ale treba veľmi skoro dopredu ohlasiť, lebo hotel je cez sezónu vyťažený. Novomanželia majú apartmán grátis. Bolo to super lebo pred svadbou sme si tam mohli odniesť veci a počas svadby sme si tam odnášali dary. Hotel je veľmi pekný, prostredie aj vonku je nádherné, všade majú plno kvetov, vonku je terasa na fajčenie ale aj len také posedenie. Sála je prerobená, je krásna, vkusná, obrovské plus je klíma, ktorú majú v sále, ale dajú sa otvoriť aj okná. Ak by si potrebovala ešte nejaké info, rada sa podelím.
Odpovedať
@zabka122 aj my tam uz mame rezervovanu salu na buduci rok :) chcem sa opytat, ze ako je to s cenou za menu na osobu?? Ako Vas vyslo ubytovanie pre hosti? Mali v tom aj ranajky? Nam pani prevadzkarka vravela este pred 3 mesiacmi, ze sa to chystaju renovovat, ale ze buduci rok budu uz aj vyssie ceny za menu, tento rok to tusim bolo cca 26 eur - 28 eur/ osoba (pdola toho ci po polnoci boli dokladane svedske stoly alebo bola nejaka polievka). Chcem sa aj opytat, kolko ludi sa asi zmesti na parket? Pocula som, ze ak je svadba nad 100 ludi, je potom maly parket. Dakujem :)
Odpovedať
ahoje, odporucam vam opytat sa kocky s nickom bibchen, akurat v sobotu sme stam boli na svadbe a mne ako hostovi sa ten pristup pacil, ochotni casnici aj vsetok personal. My sme tam aj prespavali a aj na druhy den vsetko ok. Toť z pohladu hosta, viac info cerpajte od nevesticky ;-)
Odpovedať
@monf a izby ako ste boli spokojní lebo my tam budeme ubytuvávať dosť hostí:-)
Odpovedať
úplne v pohode, nám nevestička so ženíchom vybavili cenu 15 € na osobu + 3,5 € raňajky, kto chcel. Pekne podlahy, kúpeľňa, z našej strany spokojnosť. @karolinka29
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Takže nebola som tu rok ale svadobná hostina bude tam:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?