Hotel Bratislava

Profilova fotka
Ahojte! Nemate niektora skusenost so svadbou v Hotel Bratislava v Ruzinove? Lebo vyberame s priatelom miesto na hostinu a tam sa nam to celkom paci aj priestorovo aj cenovo, tak hladam este nejake referencie :)
Odpovedať
aj mna by to zaujimalo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa tam chystáme ísť informovať budúci týždeň. som zvedavá ako to dopadne. bojím sa, že to bude predražené.
Odpovedať
Profilova fotka
@fowi uz ste tam boli pozriet? ako je to velke a cenovo? tiez nad tym rozmyslam. @vevu
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my budeme mat v hoteli Bratislava svadbu 13/09/14 :):) jedni znami tam mali svadbu a ti si pochvalovali :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dejna20 ani sme tam neboli. stačilo, že priateľ tam volal a vypýtali si veľa za prenájom miestnosti, takže sme to ďalej ani neriešili a rozhodli sme sa pre hotel danube park inn kde za prenájom nechceli nič.
Odpovedať
Profilova fotka
@dejna20 my sme tiež mali mať 13.9 ale nakoniec sme tam ani nešli, zistili sme že pre nás je to zbytočne priveľké a druhá sála sa nám nepáčila že taký slížik iba....a ako hovori vevu, tie ceny boli vysoké veľmi...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ja si tam tiež zisťujem, a zatiaľ sa nám to pozdáva...ponúkajú nám spraviť hostinu v ich reštaurácii a tam by si nepýtali za prenájom ak by to bolo tak 20 ľudí, ked už viac hostí, tak 100 eur za prenájom. to sa mi zdá v pohode suma. Potom už len ktoré svadobné menu si vyberieme x počet hostí. ale ešte samozrejme pozeráme aj dalšie reštiky alebo zaujímavé miesta... veľmi by sa mi totiž páčil obrad vonku...ak viete o nejakom takom priestore a finančne prijatelné dajte vedieť :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, vedel by mi niekto prosim povedat aku ma skusenost s jedlom na svadobnej hostine v hoteli Bratislava?Nikde som nic nenasla, co by mohlo znamenat, ze sa nikto este nestazoval ;-) Budem povdacna, predsalen sa jedna o taku troska vyznamnu sumu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, pozeram, ze je to uz pol roka, co som sa tu pytala na Hotel Bratislava, cas leti :-) Napriek tomu, ze som sa nedostala k ziadnym referenciam, tak sme svadbu riskli a neda mi sa nepodelit so skusenostou, ak by niektora nevesta uvazovala tu zorganizovat hostinu. Zhrnutim musim povedat, ze to bolo naozaj vyborne rozhodnutie a pre nas to bola jedna zo sucasti svadobnych vybavovaciek, ktora sla uplne hladko a bez problemov. Mam moznost aj porovnat s inymi hotelmi, kde zrejme chceli asi viac zarobit a vselico nam tam ponukali navyse, az mi to prislo trocha nasilu. My sme chceli iba bufet ako formu jedla, asi jediny Hotel BA to pochopil a nepodivoval sa nad tym, ze bufet je predsa o polnoci. My sme totiz uz o polnoci davno spali a chceli sme vyslovene jednoduchu oslavu, bez vsemozneho hluku a ovacii. Prevadzkarka a cely personal je naozaj na urovni, uz den pred sme zvazali zakusky na uskladnenie a napriek tomu, ze mali obrovsky kongres, casnik prisiel po 2-3 minutach aj s vozikom a odniesol vsetko co sme priviezli a to sme sa otacali na tri razy. Sala bola krasne nazdobena, ja dam dost na prvy dojem,z tohto pohladu tiez super. Ako bufetove menu sme mali predjedla, polievku a tri hlavne jedla, vyskladali sme si to sami a oni nam ho nacenili. Jedlo bolo vyborne, co sa tyka uplne vsetkeho, vsetci si ho chvalili a bolo dost pre vsetkych, nieco sme si aj odviezli domov. Najma musim pochvalit obsluhu, rychla a nenapadna, velmi na urovni, hocico bolo potrebne do 5 minut sme to mali (ci uz priniest vysluzky, tortu, doobjendat pitie), casnici nam aj pomahali zabalit zvysky jedal. Spominala sa tu vysoka cena, neviem, mne sa zda celkom primerana, najma hocaky hotel si clovek vyberie, casto to prichadza s podmienkami typu minimalna konzumacia, ubytovani hostia atd. Tu sme "navyse" platili iba korkovne, mali sme vlastne vino, zakusky a tortu a slane drobnosti sme tiez mali vlastne a za to sme nic doplacat nemuseli. Za nas teda len odporucame.
Odpovedať
Profilova fotka
@vevu ahoj,chcem sa spytat na tvoju skusenost so svatbou v danube hoteli
Odpovedať
Profilova fotka
@kelissska Ahoj. Moja skúsenosť bola iba pozitívna. Teda neviem čo by si konkrétne chcela vedieť. Koordinátorka s ktorou sme riešili celú svadbu, tak tam už nepracuje. Ale musím povedať, že sme sa na ňu vedeli úplne spoľahnúť. Však napíš čo všetko ťa zaujíma ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@vevu ja planujem tak 70 ludi,ty si kolko mala? A kolko vas to vyslo,co ste teda od nich mali,alebo co vam zabezpecili? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kelissska My sme mali 45 ľudí. Neviem kde to budete mať, ale my sme to mali v raňajkovej reštaurácii a neľutujem. Je veľmi pekná a príjemnú atmosféru. Od nich sme brali iba jedlo a tortu. Žiadne biele návleky na stoličky - nám sa páčili tie, ktoré tam majú stále, a to hnedé. Určite pôsobili prirodzenejšie než biele. Nebolo také načančané. Výzdobu sme riešili cez kvetinárstvo Wolfert, čo som určite neľutovala. Ale ak budeš chcieť, tak ti v hoteli vybavia celú svadbu. My sme mali všetko vybavené a chýbalo nám iba miesto na hostinu, takže sme od nich nič nepotrebovali - teda až na tú tortu, ktorá bola úžasná. Odvtedy od nich berieme torty aj na oslavy. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@flaska15 @flaska15 Dobrý deň,ch ela by som mať v hoteli Bratislava svadbu,koľko vás to vyšlo keđ sa môžem opítať?Vopred ďakujem
Odpovedať
Ahojte :-) Ja by som sa chcela spytat, ako to bolo s alkoholom v hoteli? Tvrdy alkohol, sladke vody a tak sa musi brat od nich, ci je mizne za nejaky poplatok priniest svoj?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@kacenkaot ja som uz zistovala a korkovne na vino 5 eur flasa a korkovne na tvrdy alkohol 10 eur flaska pivo sa vlastne neda priniest a myslim ze nealko tiez nie
Odpovedať
Mali sme u nich, vlastne alko sa da doniesť, aleje tam vyššie korkovne.no stale sa to oplatí (oproti ich cenam). U nas slo hlavne pivo, ktoré sme si sami capovali, to bolo super. Inak celkovo spokojnosť, boli veľmi milí a ochotní všetci zamestnanci
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?