Hotel Dalia, Golden Royal, Yasmine - máte skúsenosť?

ahojte, napisete svoju skusenost s hostinou (nielen svadobnou) v tychto hoteloch? personal, ci bolo dobre jedlo, cena na osobu, ci sa plati za miestnost ...? Košice dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Mám cenové ponuky od všetkých troch hotelov, ak by ste chceli.
Odpovedať
Profilova fotka
Cauko, my sme mali v Goldene (pozri odporucania v mojom fotoblogu) a bolo to super, mali sme v zimnej zahrade, ale maju aj vacsiu banketovu salu, za salu sa plati podla toho ake menu si vyberies, ale myslim ze max 250, personal je paradny, cenu za osobu sme my osobne mali 50E (doplnali sme si nejake veci do menu ako napriklad pagace, dzusy alebo aj pecenu kacku na svedske stoly), co bolo super, ze v tej cene uz bolo aj vsetko nealko, a jedlo bolo vynikajuce. Co sme my este spravili je, ze sme si bookli svadobny apartman (na svadobnu noc bol zdarma) este na jednu noc, takze ked sme sa so vsetkymi rozlucili, tak sme si tam ostali vegetit, vecer sme si dali vynikajucu veceru a uzili sme si ich krasny wellness, ktory sme v tom case (nedela vecer) mali sami pre seba, to bol fantasticky relax a stalo to za tych par eur navyse, napriek tomu, ze sme priamo z Kosic. Ja Golden odporucam :-)
Odpovedať
@malari mozete mi poslat, dakujeeeem :)
Odpovedať
@mimca77 ten wellness znie super, ale my uz mame 14-mesacnu dcerku, ktora je na mne dost "nalepena":D tak by som si ho velmi nevychutnala :D nas bude len 21 aj s detickami, tak by sme chceli len mensi salonik, ale fotky mate krasne, keby sme robili vacsiu svadbu, tak ta zahrada jednoznacne vyhrava; dakujem za odpoved :) pojdeme sa tam pozriet
Odpovedať
Profilova fotka
@alienka18 tak pre 21 ludi by vam stacila aj ich Toskanska zahrada si myslim alebo potom este jeden salonik co maju, ale neviem ako sa vola :-)
Odpovedať
@malari mozes aj mne poslat tie ponuky, :-) vopred pekne dakujeeem
Odpovedať
@malari Aj mne prosim
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte, tak mali sme svadbu nakoniec v DALII. Mali sme len taku malu, hostina bola do 21 hod. Podmienka bola min. 25€ na osobu. Mali sme aj otvoreny bar (kava, caj, pivo, ...). Torta, kolace, slane, alko a nelako sa daju doniest den vopred, oni to potom pripravia - nic sa neplati. Plati sa dopredu zaloha za miestnost, potom sa odrata z ceny za hostinu. My sme mali salonik pre 22 ludi, plati sa za navleky na stolicky (2€ na 1). Dostali sme aj svadobny apartman, mali sme uvitanie mladomanzelov (pripitok, rozbijanie taniera),hudbu sme mali svoju, zapozicali nam repraciky. Personal je velmi mily, jedlo chutne, odporucam. Priestory krasne, je mozny aj obrad von za priplatok. Salonik nie je klimatizovany, ale budova ma hrube mury, takze nebol problem. Navyse nam nechali otvorene dvere z restauracnej casti (nik tam nebol), kde bola klima. Za hostinu sme platili hned po jej skonceni, akurat toto nas trochu zaskocilo. Inac OK a Daliu odporucam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@mimca77 ak sa smiem spýtať stačil Vám parket v Golden Royal? lebo mne tá zimná záhrada príde trošku stiesnená na tancovanie pre 60 ľudí...preto skôr tá väčšia by bola vhodnejšia. Mala si prosím ťa aj ubytovaných hostí? koľko ťa to vyšlo? budem vďačná za každú odpoveď :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, parket je mensi, nam to v ramci moznosti stacilo ( 52 hosti), ale viac by som si tam osobne nevedela predstavit ani na sedenie, asi by som teda na vasom mieste brala tu vacsiu salu. U nas ale bolo skvele, ze aj ked bol 1.oktober tak bolo nadherne pocasie a mali sme stiahnutu strechu az do neskoreho vecera, to bola fantazia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nicita_usa jaj prepac, zabudla som na poslednu otazku, ano, mali sme aj ubytovanych hosti (tusim 10 izieb), izba dvojka stala myslim 75E na noc vratane ranajok. Keby daco, kludne napis ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 prosim nemas ich cenovu ponuku? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kiak0 Uf tak to uz by si vela odo mna chcela dva roky po svadbe :-) ale baliky maju popisane na stranke aj s cenami a potom uz zavisi, co odtial chces dat prec a co chces doplnit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?