Hotel Gala Hronsek skusenosti

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spytat na Vase nazory na hotel Gala Hronsek. Ake mate skusenosti, pocula som aj pozitivne a aj negativne. Chcem vediet, ci sa to tam fakt oplati, kedze cenovo su dost drahy, no priestori maju naozaj krasne. Zaroven ma zaujima ci to bude blbe ak hosti,co pridu z dialky ubytujeme v Sliaci? Kedze len my najblizsia rodina si zaplati ubytko tam a potom kamarati-ti si to budu platit sami. Rodine by sme nasli nieco poblizku ( potrebujem ubytovat najmenej 30 ludi)
Odpovedať
my sme sa tam boli pozrieť jeden večer. Pani prevádzkarka tam nebola. Tak sme sa chceli spýtať čašníka, či robia aj svadby so sedením vonku (boli tam rozložené stoly). Odvetil, že on nám nemôže podať žiadne informácie, že máme prísť inokedy, keď tam bude šéfka. Hovorili sme mu, že nechceme zajednávať miesto, len či už niekedy robili svadobné sedenie vonku (všetky foto čo som videla boli len z interiéru). Aj tak nič nepovedal. Potom prišiel hlavný. A ten zase tú istú bájku, že nemôže nič povedať...prišlo mi to nanajvýš divné. A síce je to pekné, ale je to fakt neprakticky vzdialené od BB aj ZV, museli by tam byť šoféri, platili by sme tam drahé ubytko, aj menu na osobu je dosť drahé ...a keďže chystáme malú svadbu, vraj sa môže stať, že tam súčasne bude aj iná akcia, a to nás už odradilo načisto...
Odpovedať
Profilova fotka
Ano robia aj dve svadby naraz jedna je v hl. sale- resturacii a druha v malej banketke oproti- tam je to do 30 ludi. s tym nic neurobis ta mensia ma byt bez hudby len take posedenie....ale nikdy nevies. Prevadzkarka je dost prisna- ked sme tam boli-ona tam nebola,no casnici nam povedali,co a ako byva- no tiez povedali,ze to treba s nou.Ak mas svadbu nad 70 ludi neplatis korkovne- pod 70 hosti si pyta uz aj korkovne a menu uz nestoji 35 na osobu ale min 45eur. co mi poslala nedavno, ziadnu zlavu nerobi- napr. ak chces svadbu v januari alebo tak mimo sezonu, tak cena je stale rovnaka :( ja budem mat svadbu nakoniec v hoteli Aquahotel Strehova- kedze som z LC, chcela som nieco pekne- ale v Hronseku to velmi zavisi- ci jej padnes do oka- budes mat super svadbu alebo ti ju uplne pokazi :( ja som nechcela riskovat tak som hladala nieco ine- ak by som bola zo ZV urcite by som si zvolila Polanu- super manazerka, super cena- menu stoji stale 30 eur a ubytko na osobu 20 alebo 18eur zalezi kolko chcete ubytovat. a ty si z BB alebo ZV?
Odpovedať
V Poľane som nikdy nebola, cena a kapacita bude isto fajn, len keď ku Zvolenu nemám žiadny bližší vzťah ani ja, ani snúbenec...a som z BB ;) a z LC to máš do Hronseku ozaj ďaleko, to je tá Strehová dostupnejšia ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?