Hotel Hradná brána - zmena riaditeľa 2015

Profilova fotka
Ahojte, kontaktovali ma minuly tyzden, ze sa bude menit riaditel aj personal. Boli ste si uz niektora prevziat zalohu 500,- EUR za termin? a podpisovali ste uz novu zmluvu? Nový manažment by mal podla mna automaticky prevziat aj zavazky....dufam ze sa velmi nezmenia podmienky, tak ako sme boli dohodnuti :-( dakujem! ;-)
Odpovedať
@susanne08 Ahoj, my tam máme svadbu o mesiac. Dnes som volala s pôvodným riaditeľom, šokovaná čo sa stalo. Ubezpečil ma, že sa nemáme čoho obávať a všetko čo sme si dohodli s ním platí aj s novou firmou, vrátane podmienok a cenových ponúk, ktoré sme si dohodli pri kalkulácii. Predpokladám, že aj zálohy preberie tá nová firma, respektíve nový riaditeľ. Vy máte koľko do svadby? Čo povedali vám? držím palce, nech všetko dobre dopadne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzankapetkova my az buduci rok:) teraz nemam moc cas tam ist. skor nerozumiem, preco by som si mala ist pre zalohu,.... tak daj pls vediet ako bolo. aj tebe držím palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@susanne08 @zuzankapetkova my mame ceruzkou termin v aprili a pred dvoma tyzdnami volali, ze sa meni vedenie a ludia, s ktorymi sme komunikovali, dostali vypoved... troska ma to zaskocilo, ale slecna ma ubezpecila, ze vsetko ostane, ako bolo dohodnute. mne pride cudne, ze sa to dozviem takto a nie vopred.... v kazdom pripade si nemyslim, ze to sposobi nejake komplikacie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?