Kaštieľ Klobušice

Ahojte, má niekto z vás skúsenosť s kaštielom Klobušice? Budem povďačná za odpovede. :-)
Odpovedať
Ahoj, my tam budeme mat svadbu buduci vikend :)
Odpovedať
Ahoj, my tiez premyslame nad Klobušicami ale až buduci rok. Mohla by si mi zodpovedat par otazok? Tiez ste si to zarezervovali cez svadobnu agenturu SpiceBrown? A kolko mate asi hosti? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@kxrxn16 Mali sme to rezervovavené cez Spicywedding - pokiaľ viem iba oni to prevádzkujú. Hostí sme mali okolo 95 dospelých a 17 detí. A kľudne sa pýtaj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@karkulka2014 Prosím ťa vedela by si a bola by si ochotná napísať mi koľko vás to asi stálo? Ďakujem veľmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
A mna by este zaujimalo,ci ste sa tam vsetci v pohode zmestili a ci ste mali dost miesta na tancovanie. dikes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne miesto, radosť zdobiť:)
Odpovedať
@ice2210 kolko stala hostina tam? tusim nejak okolo 4000 eur. Ale ked im napises..ti poslu presnu ponuku.
Odpovedať
@kakatulik bolo to na tesno..ale ymestili. Tancovalo sa uplne v pohode. Podla mna pre cca 100 ludi je to tam uplne v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
@karkulka2014 Dakujem krasne.Sedi a tancuje sa v jednej miestnosti,alebo dvoch rozdielnych. :-) Catering musi byt len ich ,alebo sa povoluje aj vlastny? 8-)
Odpovedať
sedi a tancuje sa v jednej miestnosti...jedlo aj bufety boli od nich a musim povedat, že to bolo vyborne a teple. Slane akolace sme si priniesli vlastne. Aj ked kremove dezerty sme mali od nich. Poslem ti spravou nase kratke video...tam je pekne vidiet priestory.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem velmi pekne, uz som si pozrela. =-) Zvonku je to velmi krasne,ale ten tanecny parket si budem musiet ist asi pozriet osobne ak sa to da. Este raz velmi pekne dakujem za info. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@karkulka2014 ahoj. My tiez rozmyslame nad kastielom v Klobusiciach len tiez si niesom ista ci sa tam pomestime kedze na webstranke a ich fotkach to celkom skresluje.. Mohla by si mi ,prosim, tiez poslat tvoje video? sla by som si to pozriet osobne no byvam v zahranici a nechcem cakat az do leta :) a este mam par otazok ak mozem :-) :-) :-) Aki boli spicywedding? Mala si tam koordinatorku pocas dna a vecera? My by sme chceli katolicky obrad vonku v parku alebo ak ste mali vy v kostole, je daleko??? ;-) dakujem
Odpovedať
@lorink Ahoj. Posielam link na video http://www.jansyrovy.cz/svatebni-vide.... Spicywedding boli super - komunikovali sme so Zuzkou Hajskou. Koordinatorku sme nemali oficialne.....rozpis sme si spravili my dopredu a kamoska mi pomahala. Ale musim povedat, ze aj manager čo bol v Klobušiciach až do konca makal a usmerňoval priebeh večera. Čo sme si dopredu dohodli (kedy bude večera, torta, bufety...) všetko šlapalo ako hodinky.
Odpovedať
@lorink jaj a obrad sme mali v kostole v Hornom Srni (odtiaľ je manžel) - asi 20 min od Klobušíc. Pokiaľ viem na Slovensku ti cirkevný obrad vonku nespravia - musia mať oltár či kvôli čomu.
Odpovedať
Profilova fotka
Aha no dakujem, inak video je krasne :) tiez rozmyslam na Klobusicami alebo Kursalonom v Tepliciach. A kedze mame polovicu hosti zo zahranicia nechcela som 3 miesta (hotel, kostol, recepciu) Ale asi budeme musiet. Mozem sa este opytat kolko dopredu ste si rezervovali Klobusice? Nakolko my mame este rok a pol do svadby tak sa mi to zda skoro ale tiez nechcem aby nam to niekto iny uchmatol 😊😊😊
Odpovedať
My sme sa v maji rozhodli, ze sa zoberieme a v auguste bola svadba :) Povodne sme chceli Kursalon..ale ten bol volny az niekedy v novembri. Ale ked ste presvedceny o tom, ze chcete Klobusice a mate presny termin kedy svadbu ..tak si to rezervnite dopredu pre istotu. Pokial objednate dopravu ..tak myslim, ze to nevadi. My sme to tiez tak mali- autobus prisiel pred hotel odviezol ludi na obrad a odtial potom do Klobusic. Potom sme mali uz iba auta co rozvazali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?