KD v Konskej alebo sála v Rajeckých Tepliciach

Zienky, je tu taka ktora mala svadbu v Konskej v KD alebo v Rajeckych tepliciach? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať v penzióne Mlynárka. Je to tam veľmi pekne.Taká slovenská kolibka @jani44
Odpovedať
@fantaghiro21 a cenovo vam to ako vyslo? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jani44 Menu cca 23-25 eur na osobu . Obsluha po 22:00- 5 e na čašníka ..Nam to v prepocte so vsetkým vyslo 1440 až 1500 pre 70 eur a to sme este prehanali :-) Tak uvidime aka bude konečna cena po svadbe :D
Odpovedať
@fantaghiro21 tak to nieje vobec zle :-) a vyzdobu vam robi kto?? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jani44 Ved to ani za priestory neplatime , akurat ja budem potrebovat urcite piatok mat, co sa im nepacilo a priecili sa :-/ Výzdobu si ja + jedna pani z agentury, ale aj to je este neiste. Výzdobu ti aj ini spravia zadarmo, len zavisi od vkusu. Daju ti štoly na stoly, obrusy sa mi zda....len nam sa so snubencom taka leskle habity nepaci. Sme strasne alergicky na dlhe stoly.Prikladam foto: myslim že toto ozdobovali oni. Kedy mate svadbu? My 27.juna. :-) kAk by ste mali neskor, hodim po svadbe dake fotky :-) Pristory si inak obrovske , hadam aj pre 140 ludi.
Odpovedať
@fantaghiro21 my mame až 19. septembra :-) tak sa budem tešiť na fotky :-) a začinam uvažovať teda aj o tejto možnosti.... ono tych možností je viac, ale kedže môj najdrahši je z Konskej on by chcel mať svadbu tam.... a chcela by som sa niečo dozvedieť aj o tom ako to je v Konskej ale, keby bolo len na mne...určite by som brala tento Penzion :-) lenže sme na to dvaja a na schvalenie potrebujem 2 hlasy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jani44 chodte sa tam pozriet, ist na veceru alebo co a uvidite :-) Popýtajte sa, nech Vam ukažu velku salu . My sme boli nad mieru spokojní .
Odpovedať
@fantaghiro21 Ďakujem veľmi za radu :-) budeme uvažovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jani44 motorest mlynárka je síce super a dobre tam varia, ale ak plánujete maž viac ľudí, ktorí si chcú na svadbe aj zatancovať, tak určite voľte KD Konská, náhodou je to krásna sála a ešte keď sa pekne vyzdobí... a hlavne je tam veľa miesta na tancovanie... Mne príde tá "veľká sála" na Mlanárke dosť stiesnená, možnože aj tým že sú tam nízke stropy, ale môžem ti povedať že už som tam bola aj osobne pozrieť keď bolo prestreté pre 100 ľudí na svadbu a už tam bolo len veľmi malý priestor na tancovanie a ešte preistor preďeľujú aj také drevenné trámy. Oni tam síce majú napísané že je to pre 144 ľudí, ale to len tak na sedenie, nie na tancovanie... Dúfam že ti moj názor trošku pomôže v rozhodovaní... ;-)
Odpovedať
@karinnaa ja by som mala rada v KD v Konskej kedze planujeme taku trosku vacsiu svadbu a chcela by som mojmu drahemu v tom vyhoviet a ani prenajom nestoji tak vela, lenze neviem ako to vyde financne myslim s jedlom,a vyzdobou, nikto mi nevie dat kontakt aani referencie na nikoho, kto by sa o to dokazal postarat :-) takze to ma na tom tak odradza :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jani44 a kolko ľudí budete mať teda cca?
Odpovedať
@karinnaa no zatial to vychadza niakych 120 ale stale sa to snazim niako skresat...takze nakoniec ich mozno bude tak kolo 100 :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jani44 tak to potom nemáš čo uvažovať a lepšie riešenie bude KD Konská... a keby si chcela viem ti poradiť aj vynikuajúci catering za dobrú cenu, ktorý sa postará o jedlo komplet a takisto aj veľmi šikovnú pani z Rajca ktorá robí krásne výzdoby.... Všetko sa dá zariadiť aj v KD, je veľa šikovných ľudí, ktorí si robia svoju robotu dobre a postarajú sa o to aby ste mali svoj deň taký aký ho chcete mať... :-)
Odpovedať
@karinnaa tak keby som ta mohla velmi pekne poprosit, posles mi ten kontakt? :-) Dakujem moc, za tvoju ochotu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jani44 nieje zač.. pošlem do správy! :-)
Odpovedať
@karinnaa budem sa tesit :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@karinnaa, prosim mohla by si poslat tie kontakty aj mne, ak su este aktualne? Planujeme svadbu v sale v Konskej buduci rok a tak hladame dobre kontakty na catering, vyzdobu a tak...A nevies nahodou, kolko ludi sa vojde do tej saly tak, aby nebola uplne napraskana a pritom sa dalo aj tancovat? Nas bude asi 130 :) Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@jamalkam catering najlepši na svete robia Bodinovci máš pocit ze si v luxusnej reštaurácií a nie v KD skús zavolať len neviem či ešte budu mat voľne sú dosť žiadaní: 0903 674 637, prevádzkujú aj testíku v OC Idea tak popripade sa dá aj osobne ísť dohodnúť. Výzdobu určite od Splnenysen.sk oni sú z Kuneradu manželský pár a robia aj kvetinové dekorácie nádherne... No a 130 ľudí sa zmestí určite len budete niekoho musieť umiestniť aj hore na balkóne ale to vôbec nevadí aj my sme to tak mali a priestoru na tancovanie tam je až až... Dúfam že som pomohla... ☺️
Odpovedať
@karinnaa Dakujem krasne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?