Kde máme mať svadbu v Bratislave pre 20 ľudí?

Ahojte kočky, máte nejaký dobrý tip na malú svadobnú hostinu v Bratislave - cca do 20 ľudí?
Odpovedať
Happy People v Petrzalke
Odpovedať
Dakujem za tip. Ja mam predstavu o restike, kde by nas dali nejako separe - do nejakeho saloniku a tak. Ale nie vsade to je asi mozne... :(
Odpovedať
Profilova fotka
Baronka? Aucafe?
Odpovedať
Keďže píšeš že máš záujem o reštiku tak by som ti vedela odporúčiť Redutu, nedávno sme tam mali takú menšiu oslavu a velmi sa mi to tam páčilo (príjemné prostredie, personál a hlavne fantastické jedlo)... na svadbu priam stvorene :)
Odpovedať
ahoj, ja by som ti vedela doporucit miestoo v Pezinku hotel Tilia, kde som mala svadbu ja, alebo hotel maxim vo sv.Juri, co sa tyka Blavy...tak skus red cafee na nam Hraniciarov v petrzalke., tam maju taky priestor zeby sa dal oddelit, aj salonik maju....alebo aj Au cafe..akurat ze to je dost financne narocne... sesternica mala 15ludi v restike, hned jak je dvor Zichyho palaca...vedeli jej tam urobit take separe....
Odpovedať
Profilova fotka
alebo naproti aucafe - ten leberfinger ci ako sa to vola. tam su pekne svadby tiez. zalezi na tom kolko chces za to dat resp si ochotna za to dat. aucafe je kulinarsky zazitok :)
Odpovedať
Ja si stojim stale za Redutou, je to tam po rekonštrukcii, ak maš čas zbehni si tam len tak niekedy na obed...najlepšie je to vidiet... my sme boli na tej oslave separe v saloniku, nastretu sme mali krasny stol... a kuchynou sa to nevyrovna žiadnej reštike v starom meste a to ich mam pochodených velmi vela... A pre vianocnystromcek : čo sa ti pači na aucafe?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali v Epone vo Vajnoroch,mám foto v albume... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my budeme mat v hoteli Tulip - do 20 ludi, vecera s tortou a potom s kamaratmi pojdeme do mesta este v ten vecer.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
hladám nejaky salonik v bratislave v restaurácii cca 20 ludí...riesim leberfinger ale ten som este nevidela a chcela by som este nejaky tip dakujem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?