Kde rezervovať svadobnú sálu v okolí Piešťan na 8.8.2008?

2. jún 200820

Ahojte, neviem či je to termínom alebo miestom konania ale zatiaľ sa mi nepodarilo zohnať firmu z okolia Piešťan, ktorá by mi bola schopná urobiť resp. zabezpečiť návleky na stoličky aj s navlečením. Neviete o niekom kto to robí? Na internete neviem nic zohnat a zdá sa mi blbost aby isiel niekto z BA navliect 45 stoličiek. Vdaka za radu.

• ahoj ,
    ja mam svadbu pri Piešťanoch v septembri. navleky mam zo svadobneho salonu Nika-Vrbove. ak chces kontakt daj mi vediet do mojej IP adresy.

jednotka

• ahoj
    poznam ten salon ta pani robi aj svadobne kytice a vyzdoby stolov ,navleky a všetko prispôsobí, aby to ladilo do celku ,ja som bola na 2 svadbach čo robila ona a boli velmi, pekne aj cenu ma dobru

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Miesto pre tých náročných.
    Umenie, podujatia, svadby, eventy... v kúzelnom prostredí s historickým nádychom.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov