Koľko vás stálo jedlo v RVS Studené?

Ahojte, mohol by mi niekto prosím, prosím poslať ceny za jedlo v Studenom? Už som sa tam pýtala, ale rezervácie prijímajú až od marca a nevedeli mi povedať ceny. Mohol by mi teda niekto poslať nejaký rozpočet, nech mám predstavu? ďakujeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja som tiež plánovala v RVS svadbu, ale pokiaľ nezaplatíš zálohu 1000 eur veľa sa nedozvieš. Mám od nich takýto orientačný rozpis tak možno pomôže (je to na tento rok 2016). Orientačné ceny služieb: - svadobný catering na 1 osobu ( Welcome drink, prípitok, svadobné menu, večerný bufet a po polnočný bufet ) v hrubom odhade od 50,- € - po záväznej rezervácii termínu vašej svadby a uhradení zálohy (1 000,- €) Vám vypracujeme kalkuláciu na daný počet osôb - prípadnému vegetariánovi pripravíme jedlo podľa jeho želania (vegetarián, vegan, celiatik...) - nápoje na 1 osobu a celú svadobnú hostinu cca 15,- € / účtuje sa podľa skutočnej spotreby - prenájom priestoru „Zimnej záhrady“ je v cene 990,- € do 2. hodiny rannej, následne sa za každú hodinu účtuje 110,- €. Pre platcov DPH sa k tomu účtuje 20% DPH. Ak je potrebné, máme pre Vás k dispozícii aj ďalšie priestory na využitie pre vaše potreby. - upratovanie miestnosti je v réžii klubu, klient si likviduje iba svoje donesene veci - vlastný tovar bez poplatku: zákusky, torta, slane pečivo - vlastný tovar za poplatok: víno – za korkovné 2,99 €/0,75 l fľaša - vlastný alkohol je povolený za korkovné 20,- €/0,75 l fľaša - ubytovanie pre Vás ponúkame v štyroch dvoj postelovych izbách za cenu 96,00 €/ izba a dva apartmány za cenu 192,00 €/ apartman - v záhrade kaštieľa, ako aj v interiéri je možný aj civilný svadobný obrad, ktorý zabezpečuje matrika OU Most pri Bratislave kontakt: 02/4595 1215, poplatok za sobáš spojený s hostinou (príprava obradného miesta) klub RVS účtuje 50,- € bez svadobnej dekorácie, na matrike OU si poplatok účtujú zvlášť - svadobne fotografovanie – použitie priestorov ponúkame pre Váš svadobný deň grátis - výzdobu priestorov môžeme zabezpečiť my, alebo môžete si ju urobiť so svojimi dodávateľmi. Od nás je v cene základný inventár: obrus, stoličková obliečka bielej farby , plátený servítok a gastro inventár - zvieratá do klubu nemajú prístup - ohňostroje a lampióny šťastia sú u nás zakázané, nakoľko sa klub nachádza v letovej zóne - koridore, kde už nízko pristávajú lietadlá Ceny a rozsah služieb sa spresní na základe Vašej požiadavky.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, vedeli by ste mi prosím niekto napísať kontakt na RVS Studené? Hľadám po internete ale všetky čísla sú neaktívne...asi menili majiteľa. Ani na mail neodpovedajú. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
áno, menili majiteľa, myslím, že nejaký kontakt by mohla mať pani z fi Nobler, sú aj tu na pro, ona pre nich hodne robila ešte aj teraz koncom roka.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Toto som nasla k predaju: http://belak.sk/predane-oligarchom/
Odpovedať
@katka11616 máte kontakt na RVS Studené?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ..chystáme svadbu 18.08.2018 v RVS STUDENE,zajtra sa tam ideme pozriet,dohodli si nás zatial na dvanastu hodinu.Ideme sa informovat.Kontakt zohnal priateľ cez známich a povedali mu že to ešte nie je otvorené,menil sa majiteľ,nedá sa tam dovolat,budú otvárat akolo marca,nie je to ešte vraj dokončené,ale termín nám po známosti už zarezervovali na toho 18.08.2018,ale kedže som to ja ešte nevidela,tak nemožem na isto potvrdit,že bude tam a možno od toho odstúpime.Zajtra sa tam máme s niekým stretnút,kto nám dá inf.tak Vám potom dám vediet ,čo sa tam deje.
Odpovedať
Ahojte, tiez sa rozhodujem usporiadat svadbu v Studenom, chcem sa spytat kto ste videli priestory po znovu otvoreni ci ste spokojne a aky mate dojem z ludi, ktori miesto spravuju. Dakume za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý deň,my sme tam boli cca pred dvoma týždnami,je to tam pekné(bola zima a sneh,záhrada vyzerá inak rozkvitnutá),predtým som to nevidela,ale čítala som recenzie a poviem pravdu trochu som sa bála toho,ale terazto zmenilo majitela aj vedenie,takže nám akurát robia cenovu ponuka na 18.08.2018 ,čitala som tu niekde ,že kým nezložíte zálohu tak sa s vami ani nebavia,čo teraz nebola pravda,ukázali nám izby hore,boli sme kuchyňu pozrieť,proste s týchto ludí som mala len dobrý pocit...inak 25.02.(februar) je tam deň otvorených dverí,budu tam svadobné agentúry,proste niečo špecialne zamerané na svadby,lebo nás tam ešte pozvali a asi pojdeme ešte doladiť výzdobu,takže ak máte niekto chut,je to nedela tuším.Ale inak vám určite poradia aj cez mail.....
Odpovedať
@michaella07 Ahoj Michaella, ak sa mozem spytat vybavujete si svadbu v RVS cez agenturu ci sami, lebo ja som skusala cez agenturu a stale nemam finalnu ponuku, ako si na tom ty? My by sme tam chceli mat svadbu v auguste pre aspon 120 osob, kedze si videla priestory zda sa Ti to dostatocne velke? Dakujem za odpoved. Elena
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ,no riešime to priamo s kaštieľom a ich manažérkou ,ale ani ja ešte nemám okrem info že 50 EUR na osobu zatiaľ nič konkrétne :-( nuž a úprimne ....mame 110 ľudí a pevne verím že ich ešte skrešeme na 100 vku ,lebo priestor sa mi zdá moc malí :-( keď dáme okrúhlé stoly tak nám na parket ostane žalostne malo miesta a to tam ešte musíme vsunúť živú kapelu zloženú s piatich ľudí :-( takže pevne dúfam že bude pekne počasie a polovička ľudí bude sedieť vonku.Vybral si to môj budúci manžel a keďže je to ešte aj 100 km od bydliska.Ale čo už keď všetko je na tento dátum obsadené :-(
Odpovedať
@michaella07 Ahoj Michaela, prosim ta dostala si uz ponuku z kastiela v Studenom? Chceli by sme mat svadbu v maji 2019 a velmi sa mi paci kastiel. Len neviem ci sa zmesti do nasho rozpoctu. Preto ak by si uz mala nejake nacenenie mohla by si ho prosim poslat? Zuzanaskripska@gmail.com
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte baby, prosím Vás, viete mi poslať nejakú cenovú ponuku pri počte okolo 80 ľudí? Taktiež sa neivem dopátrať k cene.. a z vyššieho popisu si to sama vyskladať normálne nedokážem.. plus.. riešili ste tam aj ubytovanie ? To mám tomu rozumieť tak, že za každú vlastné fľašu napr. vodky mám dať 20 €???? a za každú fľašu vína 2,99 €?????? Ďakujem..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte, nechce sa mi prepisat tak skopirujem co som im napisala na FB stranku: "Sklamanie. Chceli sme usporiadat svadbu v kastieli tak sme si dohodli stretnutie s manazerom. Po prichode na recepcii nam oznamili ze uz tu nepracuje ( 5 dni po dohode). Prisiel dalsi zamestnanec a povedal ze p. manazer zachvilu pride. Meskal takmer hodinu a po prichode asi za 5 minut zhrnul ceny (prenajom + kolko to cca. vychadza na osobu). Meskal a nebol vobec pripraveny. ( nevedel povedat ake jedla ponukaju, nemal ziadnu vypracovanu cenovu ponuku) Co sa tyka prenajmu. Platite za prenajom miestnosti (zimna zahrada kde je sedenie) + ZVLAST za terasu kde je fontana + ZVLAST za travnatu plochu za terasou i ked tam obrad nebudete mat. Trval na tom aby sme na miesto prisli na osobne stretnutie,tak sme prisli ale bola to len strata casu."
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, Viete mi niekto poslat predbeznu kalkulaciu na 70 ludi v kastieli studene? Vopred dakujem
Odpovedať
Ahojte, ak mal niekto svadbu, viete dať viac info ? Na mail mi neodpiovedajú. Príde mi zbytočné tam ist keďže neviem ani približné ceny ani nič. Ďakujem za rady
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte ja idem zajtra na stretnutie sem a plánujeme svadbu v juni 2021. Zatiaľ nemám ceny ani nič a tak som zvedavá. Mate niekto niečo aktuálne o tomto mieste?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@melmel78 ahoj mozem sa opytat ako dopadlo sedenie ? Tiez plánujeme svadbu v july 21. Dakujem
Odpovedať
Ahoj, dopadlo to super, poukazovali, vysvetlili. Velmi mila manazerka aj s muzom a malym babatkom tam boli. Ona ma male babo, tak sme sa trosku casovo nevedeli zladit, lebo my tiez mame 1,5 rocneho chlapceka, tak to bolo komplikovanejsie. Jun maju cely plny, ukazovali par terminov na leto, ale my sme nechceli moc. Zvazujem, ze to mozno kvoli Covid dame predsa len na leto, bude to lepsie zrejme. Aj ked clovek nikdy nevie, ako to cele dopadne a ci zasa nieco nezakazu. Poslali cenovy rozpocet podla toho kolko ludi tam bude, my aj obrad sme tam chceli. Vela veci vedia zariadit. Priznam sa, nepozerala som si to este, nebol cas ale musim si k tomu uz sadnut. Lebo okrem kastiel zvazujeme aj ine moznosti co su v ramci BA, kedze sme obaja odtialto. Podla mna budes spokojna, stretnutie uz si mala?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?