Košice - miesto na svadobnú hostinu

Zdravím kočky, budem rada ak mi napíšete kde ste mali v KE svadbu a ci sa Vam tam aj pacilo a zhruba - kolko Vas hostina vysla:-) Dakujem:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@happy32 hehe. tak ti prispejem aj tuto:-) My sme mali v Dome umenia. Maximalna spokojnost. Najlepsie rozhodnutie ake sme mohli spravit. Vyslo nas to na strave cca 33 eur na osobu + najom a kvety. A strasne vela sme usetrili na alkohole, kedze isiel cez nich za velkoobchodne ceny a tym padom nemam doma zvysne flase v ktorych by boli zbytocne viazane peniazky. Navyse sme mali aj barmana - ak mate taku moznost, urcite to vyuzite. Miesane drinky dodali svadbe super exkluzivitu a navyse nam dost usetrili. Ked som si porovnavala priestory pri planovani, vsade to vyjde plus minus na rovnako. Treba si dava pozor na to, co jednotlive saly uctuju, lebo je to neporovnatelne na prvy pohlad. Ja som si to nahadzovala do jednej velkej tabulky v exceli, aby sa to dalo porovnat. Totiz niektore saly maju menej za stravu. ale platis napriklad obsluhu po 23hod + vyzdobu. Niekde platis extra 2 eur na osobu len za navleky na stolicky a podobne.
Odpovedať
No to mas pravdu, nieco sa ti zda lacnejsie ale si to prihodia na niecom inom....Vsade sa nieco najde, ked si to clovek porovna...Co sa tyka alkoholu, takisto budeme mat za velkoobchodne ceny,takze to som rada. A co sa tyka svadobnych siat, tie si kupovala, alebo len pozicala? A starejsieho si na svadbe mala?
Odpovedať
Profilova fotka
Saty som mala pozicane. Tym, ze to bola starsia kolekcia, tak to bolo vcelku v pohode. Starejsieho som nemala a nelutujem. Chvilu so sa tym sice trapila ze nebude, ale kapela co som mala spravila tak dobru zabavu (a cez prestavky navyse klavesak hral neskutocne songy na klaviri), ze ani nebolo starejsieho treba. Trosku kultury som vniesla tym, ze som mala subor na cepcenie. Uuuplne to stacilo, Ani neviem, co by tam starejsi robil :-) vsetci sa bavili uplne super aj bez neho
Odpovedať
No a kapelu si mala aku? ja mam objednanu jednu, na jednej svadbe som ich pocula hrat a hned sa mi zalubili:-) No na cepcenie by som chcela aj ja nejaky subor, nech je to pekne:-)
Odpovedať
Ahojte, my sme mali svadbu na hoteli Bankov, vyslo nas to priblizne 40 eur na osobu ale je to ozaj hotel na urovni, maximalna spokojnost s personalom, nadherna priroda dookola, proste rozpravkovo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?