Košice - obrad + hostina na jednom mieste

Ahojte, Vedeli by ste mi poradiť nejaké pekné miesto v KE alebo blízkom okolí, kde je možné mať obrad a hostinu na jednom mieste? V ideálnom prípade by sme chceli mať obrad niekde v záhrade, ale vzhľadom na predbežný dátum svadby (august) by sme uprednostnili hostinu v interiéri (nie stan), ak by náhodou nevyšlo počasie a bolo by chladno. Mali ste niektorá Váš deň "D" zorganizovaný podobne? Budem vďačná za akékoľvek tipy, názory a postrehy :)
Odpovedať
Ahoj, da sa to napriklad v hoteli Bankov, tam je vonku nejaka katolicka kaplnka a potom v hoteli Yasmin, kde robia civilne obrady v zahrade. Potom este v Kosickej Belej hotel Dam alebo penzion Lesanka.
Odpovedať
Profilova fotka
@domi992 jednoznacne Slamený dom - Malá Ida :)
Odpovedať
Profilova fotka
U nás je to určite možné Obrad vonku + stan alebo obrad vonku + sála:-)
Odpovedať
@reni1512 Vďaka za tip, v Slamený dom sa nám veľmi páči a aj personál vyzerá byť veľmi milý a ochotný. Predpokladám, že aj Ty si tam mala svadbu :) koľko ľudí ste mali? Boli ste spokojní?
Odpovedať
@damhotel Ďakujem, rada by som priestor videla osobne a takisto prekonzultovala cenovú ponuku. Bolo by to možné? + poprosím kontakt na Vás
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme 0918698216 tomas.lacko@hoteldam.sk
Odpovedať
Profilova fotka
@domi992 VEEEELMI spokojni....velmi!!!!! nenormalne krasne je tam, vonku to prostredie, ludia mozu vyjst na terasu, ihrisko pre deti...krasa!!! izby tip top...vyzdobu sme mali pre mna genialnu, jedlo chutne, vela...prisposobia sa ti, mozes si vybrat co len chces! Mali sme okolo 60 ludi, presne uz ani neviem. Odporucam fakt :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@reni1512 ahojky mohla by som sa opytat kolko cca stalo svadobne menu na osobu v slamenom dome? Neviem to najst na ich stranke dakujem :) potrebovala by som to vediet aspon priblizne ci je to do 25€ alebo nad 30€ ;) dikycko
Odpovedať
Profilova fotka
@iws22220000 ahoj, fuha...do 30e sme my asi platili, ale uz su ceny vyssie, chcete tam svadbu? je to tam napraskane uz teraz...tak ak ano, ponahlajte
Odpovedať
Dakujem krasne za odpoved uz sme tam vcera volali a ano su tam uz vyssie ceny ale velmi sme tam chceli mat svadbu tak uvidime ako sa rozhodneme do zajtra:) dakujem velmi pekne za odpoved :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?