Košická Polianka- KD

Ahojte, chcela by som sa spýtať na vaše skúsenosti s kultúrnym domom v Košickej Polianke. Hlavne by som chcela vedieť koľko sa platí za prenájom sály a aké máte skúsenosti ak tam niekto z vás už svadbu mal. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@papucenka ahoj ja som s Kosickej Polianky...cena je 145eur tak som čítala...my tam svadbu nebudeme mať lebo je to veľká sala a pre 60ludi to je zbytočne ....výzdobu si musíš zohnať ,kto ti to ozdoby a kucharou tiež...
Odpovedať
Vďaka za info. Viem že v KD to tak býva, že si musiš zabezpečiť výzdobu aj varenie sama to mi aj celkom vyhovuje, lebo si to viem vybaviť. Pýtam sa na Košickú Polianku, lebo som počula, že je tam veľká sála a my budeme mať pravdepodobne okolo 150 ľudí, takže tak. Ešte raz vďaka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prikladam fotky zo saly, do emailu mozem poslat viac... V danych priestoroch sme viackrat realizovali viacero spolocenskych akcii. Sala je naozaj velka pre 150 hosti idealne, k dispozicii je aj chladiarensky velky box (miestnost). Sala ako taka sama o sebe je uplne jednoducha (bohuzial zatial na stenach aj dreveny obklad). Pre nas ako agenturu su take priestory vyzvou a vyzdobime nadherne a luxusne podla zelania. Napriek tomu, ze nemozete ocakavat krasny rozpravkovy priestor (ktory vsak vyzdobou viete docielit), odporucam tento priestor vsetkymi 10. Blizko Kosic a cena podstatne nizsia. Viac info ohladne cateringu v danych priestoroch Vam rada poskytnem cez IP.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?