Kultúrny dom Lemešany vs. reštaurácia Hummer

Profilova fotka
Ahojte dievcata, nevedeli by ste mi poradit co by bolo lepsie? Budeme mat okolo 70 ludi a nevieme sa rozhodnut ktora moznost by bola lepsia. Hummer je mensia sala ale zase tam varia a aj poprataju zatial co KD je velmi priestranny ale je tam.omnoho viac prace okolo pripravy. Vobec neviem podla coho si ujasnit prority. Svadbu by sme chceli mat 10.10.2020 co je asi najvyssi cas zarezervovat salu pripadne aj catering. Dakujem ;)
Odpovedať
Profilova fotka
V Lemešanoch sme v KD boli na svadbu kde bolo všetko krásne vyzdobené ale za mňa mala mínus ta dlažba v sále 😁 ale to je iba môj pohľad , inak všetko bolo super 👌 zasa v Hummeri sme boli na krstiny , jedlo aj prostredie sa nám páčilo 😊 až prekvapený sme boli , keďže z vonku to pôsobí upne inak.. ak chceš daný termín tak čím skôr si to pories lebo tento termín išiel podľa mňa na dračku už minuly rok 😁 držím prsty aby sa Vám ušiel a aby ste dobre vybrali.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli na svadbu mojej svagrinej v Hummeri, ono zvonku to je nic moc, dnu uz bolo fajn, jedlo bolo chutne (cakali sme omnoho horsie) a casnici sa snazili vyhoviet kazdemu..ale podla mna su urcite krajsie saly aj v PO alebo KE kde mas vsetko co sa tyka zabezpecenia upratania, casnikov...
Odpovedať
Profilova fotka
@hudzi Mali ste tam dost priestoru na tancovanie a zabavu? My sme chceli preto Hummer ze to mame blizko, a nemusime vybavovat autobus a tiež tam mame znamych.
Odpovedať
Profilova fotka
no miesta boli take ze dlhe stoly a ked niekto sedel uplne na kraji ako my s manzelom na bolo to dost na tesno sa stamad dostat a to sme velmi stihli, ale parket bol fajn jedine ta vstupna hala je taka negustovna bolo velmi narocne niekde dat fotokutik
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?