Lastminute svadba v Bratislave vonku pre 20 ľudí- tipy

Ahojte, so snubencom sme sa rozhodli pre spontannu svadbu "na poslednu chvilu". Rozhodli sme sa tak len tento tyzden, chceme to bud v juli, alebo v septembri. Kedze som povodne myslela, ze svadbu budem mat najskor o par rokov, nemam zatial ziadny prehlad v tychto veciach, casu tiez vela neostava, rozhodla som sa obratit na vas, verim, ze ste tu zbehlejsie a budete mi vediet poradit a mne to usetri nejaky cas a nervy. Na svadbu pochopitelne nechceme minut vela penazi, tie sa podla mna oplati viac investovat do niecoho ineho. Zatial nemam ani ziadnu presnu predstavu, ako by ta svadba mala vyzerat, vidim iba take nejasne obrazy, vonku v peknom prostredi, par stoliciek, alebo laviciek... Ziadne restauracie, zamky, atd.. Neviem to opisat, prikladam preto par linkov na fotky toho, co si predstavujem pod svadbou https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/... http://thedtales.com/wp-content/uploa... https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/... Hosti budeme mat maximalne 20, preto chcem nieco take skromne, prijemne, kamaratske, idealne vonku, samozrejme vsak treba mysliet aj na to, ze pocasie nemusi vyjst zrovna idealne, hoci to bude v lete. Samozrejme budem rada za akekolvek tipy a rady, co vsetko treba zariadit a pripravit. Dakujem vam za ochotu a za vas cas!
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Abeland - http://abeland.sk/galerie/2013-svatba... http://abeland.sk/galerie/2015-svadba...
Odpovedať
Pises sice Bratislava, ale mne sa tento priestor v Limbachu na svadbu vonku velmi pacil. http://gaudium.sk/areal-pre-podujatia/
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, možno ste mali namysli niečo takéto: http://www.wiegerovavila.sk/ V prípade otázok nás môžete kontaktovať. Veľmi radi Vám pomôžeme s prípravami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dalevent Wiegrova vila ma minimalny pocet 60, ona chce svadbu s 20 hostami...
Odpovedať
Profilova fotka
nehovoriac o tom, ze nechce minut vela penazi...tak to Wiegrova vila urcite nebude to prave :-D Este sa tu moze vyskytnut tip na 'Svadbu v stodole' - stodola v Jelke 8-) - opat nespada do kategorie 'financne nenarocne' ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?