Malá svadba v Bratislave vo februári 2014

5. feb 201470

Ahojte milé nevesty, svadobný termín sa nám blíži: Február 2014 a stále sa nevieme rozhodnúť nad vhodným priestorom pre malú svadbu cca 20-30 ludí. Február nie je ani zďaleka v sezóne, to znamená že volného by ešte mohlo byť viac, ale priestory sa nám nejako nepozdávajú a nevieme sa na nich zhodnúť. Samotná svadba bude v rači a odtiaľ by sme sa radi presunuli niekam v rámci BA, ešte sme zvažovali aj Svätý Jur, ale ďalej už nie. Priestor nemusí byť veľký, ale radi by sme aby ten priestor mal nejakú atmosféru, ideálne čo najbližšie k prírodnému jednoduchému zariadeniu. Veľmi sa nám páčili fotky z Wiegerovej Vili, ktorá je však zavretá mimo sezóny, ak by nasnežilo bol by problém sa tam dostať. Alebo aj petržalský hotel Bonbon má krásnu zimnú záhradu, avšak v termíne svadby majú veľký ples, takže si nevieme rady. Nevestičky, neviete poradiť nejaký vhodný priestor, kde by som sa mohla popýtať či by sa dalo?

• ahoj, skus vyber restauracii napriklad na restauracie.sme.sk ...

V ruoznych cenovych kategoriach sa da vybrat... co tak Kolony v Devinskej? Ked chces menej ludi, skus navstvit Antica Toscana v Rusovciach, je to malebne. Schoppa na Kolibe? Do Leberfingera sa tiez zmesti tusim do 40 hosti, tak idealne. Daj vediet, ako ste to vyresili 🙂

• Ahoj skús horský hotel eva. Je to vo svätom jure . Majú bohaté skúsenosti so svadbami a príjemné prostredie.

• jeej Kya ďakujem veľmi pekne zrýchla som kukla fotky na nete, vyzerajú super. Tie Rusovce ideme kuknúť dnes večer 🙂 Obeháme a obvoláme a dám vedieť či sa podarilo.ďakujem. 🙂 a ak by boli ešte nejaké tipi sem s nimi 🙂

• Sponzor fóra
  • @akimira  castel mierovo si uz skusala? Je to krasne miesto, my tam mame svadbu v juli.

• Hotel Premium v BA - povedali mi, ze organizuju aj mensie svadby, fotky mozes vidiet na ich webstranke. My tam budeme mat svadbu - ale velku.

• @kya  nakonec sme to mali v reštaurácií Utedora v Rači, asi 400m od kostola, a bolo to úplne super. Výborné jedlo, krásny priestor, veľmi ochotná pani majiteľka..... Tancovala a bavila sa celá rodina. Toto miesto plne odporúčam 🙂 bolo nádherne, chutne a nakoniec aj cena milo prekvapila 🙂

• myslela som Uteodora 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov