Mali ste svadbu na hoteli Glamour, Zemplínska Šírava?

Profilova fotka
AHojte nevestičky. :) Mala niektorá z Vás svadbu v hotely Glamour na Zemplínskej Šírave a prispela by nejakými informáciami (cena, spokojnosť....) Dakujeem. :)
Odpovedať
Ahoj brat tam mal svadbu aj kamoška a ja budem mař tiež. Cenovo presne neviem,ale spokojnosř veľká :) Sú veľmi ústretoví
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za komentár ☺👍 ani približne nevieš koľko ich to vyšlo ?
Odpovedať
to závisí od toho aké menu si vyberieš/ vyskladáš...Myslím že majú od 30-60 eur...:)
Odpovedať
@millenna ja mám na maili komplet cenovú ponuku, ktorú mi posielali, tak ak chceš, pošli mi mail do IP a prepošlem ti ju. Na mňa sú moc drahí teda :)
Odpovedať
Caute baby, ja budem mat svadbu 12. augusta a prave teraz cez vikend som bola na ochutnavke jedal. Lepsi pristup som si nemohla priat, uplne mi vyjdu vo vsetkom v ustrety a velmi sa mi paci, ze vsetko mi chcu zrealizovat. Bombardovala som pana manazera s emailami uz asi pol rok a stale mi odpise. Absolutna spokojnost zatial.
Odpovedať
Profilova fotka
Budete mat aj obrad vonku ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@danik111 Ahoj, my budeme mat svadbu tiez v hoteli Glamour 20teho maja 2017. Ja sa pre zmeu trocha obavam komunikacie s nimi. Zijeme v Irsku takze budeme vsetko organizovat na dialku a internetova komunikacia je pre nas velmi dolezita. Mali sme na zaciatku problem, ked mi vobec neodpisovali na email. Po telefonate s manazerkou sa to zlepsilo. Nepaci sa mi ale, ze namiesto nej mi vzdy odpisuje Recepcia (a tiez, ze ma vzdy oslovuju pani!) Aj teba?:) Ponukli ti ochutnavku jedal gratis???
Odpovedať
Ahoj, ja zijem v UK a vsetko bolo uplne super. Podla mna ako zakaznik som bola dost narocna a napriek tomu mi manazer stale odpisal. Mali sme obrad v kostole v kaluzi (kedze ja som odtial) a veceru v altanku. Pozri si fotky na FlorDeLuxe mi robili vyzdobu. Ja som si ale vytvorila itinerary pre vsetkych profesionalov so vsetkymi vecami- ako a kde stoly podavat, zasadaci poriadok, pitie and, lebo ja som mala rozne druhy predjedla, hlavneho jedla atd a kedze ja som to tak chcela, na tej ochutnavke sme vymysleli specificke jedla ktore oni normalne nemaju. A napoje ja som si dizajnovala cocktaily tiez tak to tam vsetko bolo v tom dokumente :-)
Odpovedať
@janka646 a prepac, ochutnavka nebola gratis ale tak oni neviem ci normalne robia ochutnavku. Ja som si ju vyziadala, Lebo ako som vravela, my sme potom vytvarali vlastne menu. Sefkuchar Bol uzasny, tiez tam so mnou sedel a normalne sme Mali cokoladove sfery ako jeden z dezertov (my sme Mali aj dezertovy chod)
Odpovedať
Profilova fotka
@danik111 uff to mi odlahlo :) dakujem za odpoved..ja som teda tiez narocna :) ...a tiez chceme vlastne menu. Mame tematicku svadbu- "Vintage Paris" (kedze sme sa s drahym stretli a zamilovali v Parizi) ;) tak chceme zahrnut nejake francuszke speciality do menu...popravde som sa bala ze to nebude mozne. Je skvele vediet ze si mozem vybavit ochutnavku (v Irsku je to bezne gratis) nevadi mi si za to zaplatit, hlavne je ze to urobia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@danik111 nasla som si tvoje fotky na FlorDeLuxe..uplna naaaaaadhera! ja mam ten altanok prenajaty na "welcome drink reception" (a ak nevyjde pocasie tak ako plan B pre "wedding ceremony" :-D skoda ze ja uz mam dohodnutu inu dekoracnu agenturu...:( keby som o nich vedela skor tak by som ich urcite oslovila..Ked sa mozem este opytat tie stolicky si mala prenajate alebo patria hotelu? :-)
Odpovedať
@janka646 ahoj :-) wow vintage Paris a francuzska kuchyna- kludne ma pozvi na svadbu, mnam! Tie stolicky boli donesene z popradu prenajate zvlast, mne sa navleky absolutne nepacia a inch stolicky neboli najkrajsie. Ake saticky chces? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danik111 tvoje svadba znie PRESNE ako moja 😃
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som mala svadbu v záhradnom altánku a bola som s nimi veľmi spokojná...vo všetkom mi vyhoveli a jedlo bolo super ;-) Najviac som síce bola ohúrená z výzdoby, ktorú mi tiež robili FlorDeLuxe ale keby nebolo toho altánku tak by to nebolo také dokonalé :-D Altánok podľa mňa nemá v okolí konkurenciu...
Odpovedať
Profilova fotka
@danik111 :) ved kludne dojdi Danik...Este neviem presne ake saty chcem..cakam teraz na vypredaj (black friday) dufam, ze mi nieco padne do oka =-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
dievcata vyuzili ste kozmeticku (make up) v hoteli glamour pre vas a vasich hosti? ak ano boli ste spokojne? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravim všetky nevesty, či už čakajúce alebo aj tie, ktoré to už majú za sebou. Prikladám zopár fotiek našej práce v danom hoteli. Mnohokrát sa nás nevesty pýtajú, aký je rozdiel, ak si dohodnú výzdobu cez nás, prip. cez hotel. Výzdobu ako vidíte na foto realizujeme my osobne, máme vlastné niektoré naozaj jedinečné produkty, ktoré inde nenájdete. Teda na záver dodám, že rozdiel to je určite, najma v rukopise práce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Zdobili sme na tomto mieste a vraciame sa aj tento rok, kuk naše galérie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?