Mali ste svadbu v Pútnickom mlyne v Mariánke?

Ahojte Zaujímalo by ma či máte niekto skúsenosti a viete mi podať nejaké referencie na svadobnú oslavu v Pútnickom mlyne v Mariánke. Viem že kapacitne to nie je veľké miesto, nás bude asi tak 54 ľudí. Vopred ďakujem pekne za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, cca pred 6rokmi som tam robil svadbu, podľa mňa ideálne miesto na svadby ale max tak do 60-70 ľudí ! Výborná strava, milá obsluha, proste všetko ok ! My sme boli vtedy cca 50 ľudí a boli ešte voľné kapacity ! Môžem Vám ponúknuť svoje služby, video+foto, ceny sú veľmi prijateľné vždy na dohodu so zákazníkom! Môžem zaslať link o mojej práci, profesionálne kamery, dlhoročné skúseností a čo je tiež veľmi dôležité lepšiu cenu nenájdete :-) S pozdravom Maroš
Odpovedať
My sme boli na ochutnavke, jedlo vyborne, obsluha mila, aj prostredie sa nam pacilo. Stroskotali sme na neochote pani majitelky, ktora odmieta osobne stretnutie a cenovu ponuku si clovek musi spravit sam v excelovej tabulke, co si ona ani potom nepozrie, takze ani nevies ci si si to nacenila spravne. Je ochotna sa stretnut az 4 tyzdne pred svadbou po zaplateni zalohy. Nasi kamarati tam mali svadbu pred 3 rokmi a podmienky boli uplne ine. Takze sme si vybrali ine miesto.
Odpovedať
My ked sme zhanali, tak sa nam tam pacilo, ale pre nas 60+, napokon 76 hosti to bolo male (nebol by priestor na tanec). Ale je to krasne miesto :)
Odpovedať
Ďakujem pekne za odpovede, s snami bola majiteľka ochotná sa stretnúť bezproblémov aj bez zaplatenia zálohy. Miesto je to naozaj pekné a vyzerá že s naším počtom 54 ľudí si aj vpohode zatancujeme :-) Už to máme zajednané tak uvidíme :-)
Odpovedať
@aduskah pred rokmi sme sa zaujimali aj my a ceny a pristup bol iny dnes ten mlyn zije len zo svadieb a nechaju si ich pekne zaplatit.dnes tam vyjdu svadby sakra vela.teda ak mate viac ako 35hosti uz Vas svaddba vyjde pomerne dost, pre tych co na to maju im to je fuk takze vzdynsa najdu taki co na to maju :-) pristup "majitelky" je bud na to mas alebo nezdrzuj iny to zaplati
Odpovedať
@michaelag12 Som prekvapena, my sme chceli 60 hosti, aj sme boli ochotny to zaplatit, dokonca aj obrad sme chceli mat u nich a to sme chceli prediskutovat. Odbila nas s tym, ze ona nema cas sa stretavat s kazdym zaujemcom, ze to by nerobila nic ine. Ale mozno sa uz vratila z materskej jej dcera a robi to znovu a preto je pristup iny, neviem. My sme si vymenili na tuto temu viac mailov a nepochodili sme.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 12 mesiacoch
@rado220 Ahoj rado220, mohol by si mi ,prosim, priblizit sumu pre 35 ludi? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?