Máte skúsenosť so svadbou vonku v stane?

Ahojte, máte niekto skúsenosť so svadbou vonku v stane, vyzerá to krásne ale nebude tam večer zima?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja osobne som nebola, ale priateľova kamarátka mala v septembri tuším? A vravela že všetko v pohode ale večer už bolo od zeme cítiť chlad, hlavne ženy, keďže väčšinou mali sandálky. Záleží asi, v akom počasí a období by si to chcela :) Vyzerá to nádherne, to máš pravdu :)
Odpovedať
Kamaratka mala.. Leto, jul, kraaaaaasne horuce pocasie 30st., vsetci sme sa varili.. Obrad bol vonku na luke, ako z rozpravky.. Kym hodinu pred obadom neprisla burka.. ochladenie o 10st.. Obrad bol nakoniec vonku pod dazdnikmi, lebo troska sa to zmiernilo, ale potom pokracoval dazd.. A bolo chladno, zima, vlhkost tahala, deky sme si pytali od personalu.. A boli sme aj blizko lesa, tak od lesa neskutocne tiahlo. Sice sa stiahli bocne rolety, ale nepomohlo to. Za mna- NIE!! pocasie neodrbes ;)
Odpovedať
Ja som bola na svadbe v otvorenom priestore minuly rok,a za mna tiez nie..bola mi tam zima:) V lete riskujes dazd,na jar jesen zas moze byt chladno.
Odpovedať
Ja som bola na takej svadbe pred dvoma rokmi v auguste. Pre mna to bola krasa, i ked pocasie sklamalo. Mali to naštastie pri chate a bola to taká výsostne DIY svadba. Ako pripravny tím sme tam už aj nocovali dopredu a ráno sme sa zobudili do dažďa. Uf nás oblial studený pot, keďže mali aj obrad priamo tam na lúke. Našťastie okolo obeda prestalo pršať. Mali dva stany - jeden vojenský veľký hangár, druhý taký veľký prístrešok. Ľudí prišlo okolo 100, keďže to mali voľné, jedlo nosili hostia, nevesta a ženích zabezpečili grilovanie, aj koláče, pitie. Okolo deviatej večer začalo zas pršať, hostí bolo už naštastie menej, takže sme sa napratali pod tie stany. Pre mňa i väčšinu ich známych to bolo v pohode, ale uznávam, že sme z tých otrlejších, partia skautov a prírodnejších ľudkov :D Ja by som tiež chcela podobnú svadbu, ale asi sa mi to nepodarí až takto.
Odpovedať
za mňa tiež nie, aj keď to môže byť veľmi pekne naaranžované, romantické, kapacita pre veľa veľa hostí, no málokedy sa podarí aby sa ti tam nedusili hostia od tepla alebo nemrzli od zimy (aj keď sú ohrievače, tak nemajú takú výhrevnosť aby bolo v celom stane teplo)... ďalšia nevýhoda je, že aj keď máš v stane podlahu (ak máš), tak väčšinou na toalety, resp. keď sa chceš ísť vyvetrať musíš prejsť cez trávnik, čo ženy v podpätkoch veľmi neocenia (tobôž nie, ak prší a z trávnika je oranisko).
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala hostinu v stane tento september, a bola to skvelá voľba, kým bolo teplo, tak steny boli zviazané a vďaka tomu bolo vidno krásne prostredie kaštieľa a na večer sme mali pripravené zohrievacie lampy, ak by začalo byť zimšie. Bolo to krásne a musím povedať, že aj ohlasy boli skvelé. My sme predtým svadbu v stane zažili a na základe toho sme aj my rozhodli pre toto riešenie. Určite záleží, ale aj na tom aký je to stan a či majú v prípade zimy ohrievacie lampy.
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata tie ktore ste mali svadbu vonku, mali ste aj alternativu pre skarede pocasie?
Odpovedať
Prosím vás dievčatá tie stany sú mega drahé niekde máte odporúčania kde to cenovo vyšlo naj ? Budem sa vydávať v Beladiciach v hoteli Tartuf :) ďakujem moc !
Odpovedať
Profilova fotka
@mareike11122 My budeme mat svadbu v stane a po 22:00 personal presunie zabavu do vnutornych priestorov restauracie(priestory budu pripravene, ale prenesie sa jedlo atd.). svadba bude v juli..
Odpovedať
Profilova fotka
@kessykessy my by sme chceli mat ale svadbu vonku na ranci, kde nie je restauracia ani nic take...len mensi pristresok....a svadbu tiez planujeme v juli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak to je uz o niecom inom :) tiez by som mala obavy keby som sa nemala kam ukryt.. a hlavne jul-august su nevyspytatelne mesiace co sa tyka burok.... :) uz mate termin ci len tak orientacne?
Odpovedať
podla mna aj zalezi aky stan.. byvaju pevne konstrukciou stabilne stany ktore sa nedaju ani len tak postavit a rozlozit a potom su take beznejsie party stany ktore donesu poskladaju rozlozia odnesu.. tak tie su asi aj labilnejsie aj skor cez ne prefukuje a ked velmi fuka zneju ako plachetnica :-) tak zalezi aj od stanu..
Odpovedať
Článok sa načítava...
dámy do stanov vedia firmy zabezpečiť aj kúrenie alebo v lete klimatizáciu, bola som už na dvoch svadbách v stane - jedna bola v júly (úplne super počasie vyšlo) a druhá bola teraz 1.10. a keď bolo večer chladno, pustili kurenie a nikto ani len svetrík neobliekol :-) odporúčam!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?