Miestnosť pre 60 osôb v Košiciach

Profilova fotka
Baby zdravím Vás:) Rada by som privítala Vaše tipy na sálu, miestnosť pre 60 hostí, kde je pekne, štýlovo a za prijateľnú cenu:) Budem sa tešiť nevestičky, Ďakujem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lenastudio Môžem Vám doporučiť Tanečná sála Tabačka, alebo hotel Bankov. Ale veľa dobrého som počula aj o hoteli Maraton.
Odpovedať
skus aj dom umenia, na hornom poschodi je miestnost pre cca 60-70 ludi je to prasne ozdobene a pre tolko ludi uplne priestranne a vedia ti urobit nadhernu terasu s kresmali a gaucom a su tam horiace fakle a pristresky, no uplna nadhera.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenastudio ahoj, skus si pozriet GES, maju velku salu a aj salonik, prijemny personal a aj cena je prijatelna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam Reštaurácia Stará Sýpka Košice (svadba vonku na terase) alebo Spoločenský pavilón (menšia miestnosť do 100hostí).
Odpovedať
Ahojte, tiež zháňam niečo v Košiciach alebo blízkom okolí pre 40-50 hostí...dá sa to tu vôbec do 20 eur na osobu??Zatiaľ som našla len od 30. Výzdobu by som si prípadne realizovala sama. Inak, tie pierka na fotkách hore sú úžasné...ktorá agentúra to ponúka? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenastudio Veľmi pekné sú aj priestory v Slamenom dome Mala Ida
Odpovedať
Profilova fotka
Baby dakujem za rady;) o mesiac idem na svadbu do Domu umenia, tak som zvedava;) V slamenom dome je to nadhera, ale moj termin svadby tam uz je zabookovany inym parom a isli teda riadne hore_) Co ma zaskocilo uplne bola ponuka v Hoteli Roca;) Urobia vsetko co vidia neveste na tvari, aj usporiadanie som si ako tak predstavila a aj parket je super;) a cena dost luxusneho menu 25 eur. Tak sme si to rezervovali. ESte skocim ten spolocensky pozriet. Inak hotel Maraton ma teda neoslovil vobec. Pride mi to velmi male a zasle. ;)
Odpovedať
@lenastudio Ahoj, pozerala som fotky toho hotela Roca, ja si ho pamätám ešte ako kancelársku budovu, kde som chodila za mamou :-) A je tam priestor na tancovanie? Lebo zdalo sa mi to úzke podľa fotiek. Ale s tou cenou si mi dala podnet na to, aby som tam šla. Ja som zatiaľ našla menu aj s výzdobou v KE za 27 - 28 eur, čiže toto by bolo tiež zaujímavé. V spoločenskom som bola, ale to je už moc na náš skromný rozpočet. Ale keby som nemala pozerať na peniaze, tak určite by som brala Dom Umenia, hornú sálu... Tam to vyjde na 190 eur prenájom a okolo 45 eur na osobu.
Odpovedať
Profilova fotka
Je tam uplne super parket, treba ist pozriet;) a dom umenia si nemyslela 25 osoba? JA som tak pocula;) kedy mas svadbicku? a co mas este vyhliadnute? ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam Gloria palace :) Najdrajsie menu je za 36 eur/osoba (aj s vyzdobou a prenajmom saly), no da sa aj lacnejsie objednat. Svadbu tam mame o tri tyzdne a vysli nam so vsetkym v ustrety a velmi nam pomahaju :)
Odpovedať
Dom umenia urcite nie 25/ osoba. Bola som tam v pondelok a minimalne 45 na osobu plus prenajom saly a ked som povedala, ze len do 50 ludi, tak trochu bol problem, lebo ze je to dost malo, aj rozpocet mi urobili na 57 osob :-) Zajtra idem do toho hotela Roca, lebo v sobotu mame ist pozriet vyzdobu na svadbu v penzione Beryl, ale tam je taky uzky parket, tancuje sa v zasklenej casti...toto mi trochu vadi, ale cena tak 27 na osobu s vyzdobou je super. Svadbu mame pravdepodobne 24. maja 2014, az ked rezervujem salu, potom to bude na 100% :-) Ale uz sa zacinam tesit a zhanam saty.
Odpovedať
Profilova fotka
:) daj potom vedieť ako si dopadla v hoteli Roca. a Beryl to počujem prvýkrát, idem kuk.:) no kamoskama v tom dome umenia svadbu tak to este overim a dam vediet cenu, ale fakt tusim 25vravela:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@drianka Drianka prosim, co ten hotel Roca? ako to tam vyzera?? hladam hotel v KE, penzion, nieco kde mozem hosti aj ubytovat. uz tam nebyvam a malo chodim.. akoze mam s tym dost problem. tiez si tuto budovu pamatam ako akministrativnu. ich foto sa mi pacia. ake je to realne?
Odpovedať
@luciu Ahoj, tak hotel Roca je pekny, farby fialovo - sive. Cela ta miestnost je uzka a dlha, delena takym sklom asi v 2/3 dlzky. My sme chceli okolo 45 ludi a teda by sme sedeli uplne vzadu a tiez sa mi zdalo, ze za vrch stola by sme sa nepomestili siesti, lebo je to uzke. A potom by pokracoval len jeden dlhy stol. Parket je hned nalavo od vchodu, oproti recepcii, celkom velky, priestoru je tam dost. Vyzdobu nerobia, musis si zabezpecit agenturu, menu ti ochotne prisposobia, mozes si vybrat ekonomickejsie alebo aj speciality, podla rozpoctu. Ja som vyberala uplne ekonomicky ;-) a vyslo ma to asi na 27 eur/osoba, plus vyzdoba a plus mladomanzelska izba (nie je v cene, stoji tusim 65 eur). Potom som pozerala Penzion Beryl na Mojmirovej, pri Thalii. Ten sa mi pacil, aj mily personal tam je, ale je tak pre max. 40 ludi. V cene je vyzdoba a spolu s menu vychadza okolo 27 eur/osoba a je 50% zlava na mladomanzelsku izbu. Parket je mimo stolov, obdlznikoveho tvaru, je to vlastne zimna zahrada. Nakoniec sme to rezervovali v Penzione Platz na Dominikanskom. Tam je to aj priestorovo aj cenovo najvyhodnejsie pre nas. V cene je vyzdoba aj mladomanzelska izba a cele to vychadza okolo 26 - 27 eur/osoba, podla bufetovych stolov.Vsade mas este po 23. hodine priplatok za personal. Cize tu su moje tipy, dufam, ze pomozu ;-)
Odpovedať
a co hotel Centrum? Mate skusenosti? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 Cena 31/eur/osoba + sa palia casnici po urcitej hodine cerstve info.Kamaratku tam mala svadbu v juli 2013 a bola velmi spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
SPOLOCENSKO ZABAVNE CENTRUM Jedlikova ma cenu na rok 2014 - 22 eur viac sa neplati nci okrem vyzdoby ktora je bude vlastna alebo vam ju zabezpecia oni podla predstav a ceny. Velmi vazne uvazujem nad tymto miestom, bola som tam na svadbe v juli 2013 a bola som velmi mile prekvapena, mala som povodne mienku ala zavodna jedalen a neverila som kym som neuvidelaa ko krasne sa to vyzdobit a ta letna zahrada vo vnutri to atrium je na nezaplatenie. Maju minimum reklamy a kde som tam dnes volala tak maju jediny volny termin od juna do augusta takze si myslim ze cisla hovoria za vsetko, mozete si to overit tel. Ake skusenosti mate vy? Podelte sa budem rada.
Odpovedať
nevestičky, ja som bola na svadbe v Gastromile na Popradskej... Keď si dobre pamätám, bolo tam okolo 80 ľudí no neviem ako tam je cenovo.... a Gastromila má miestnosť aj na Hollého tam by som povedala, že okolo 50 ľudí. Môj ocko tam mal 50 a bolo nás asi 40 aj sme tancovali :) ale tiež neviem ceny... a inak varia super :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli 14,9 v glorii a bolo super. menu 32e aj s vyzdobou a salou, personal na urovni, jedlo bolo uuuzasne a tooolko vela ze dost aj ostalo. Mali aj cokolad. fontanu s ovocim :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Prosím Vás, máte niektorá skúsenosť s Tabačkou tanečnou sálou? :) Veľmi sa nám tam páči len sa trochu bojíme toho dovozu jedla, či bude chutné a či nebude studené. :) Ďakujem za každý názor a skúsenosť! :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?