Ahojte,
potrebovala by som poradiť s miestom konania svadobnej hostiny v okolí Starej Turej, Nového Mesta nad Váhom, Myjavy alebo Brezovej pod Bradlom. Budeme mať až STO hostí a v okolí veľa možností nie je. Preto Vás prosím, ak máte nejaké nápady a skúsenosti, budem Vám zaviazaná! :-)
ahoj @sajoke , o kultúrnych domoch si nerozmýšľala? Tam sa zmestí veľa ľudí a niektoré sú naozaj veľmi pekné. O hoteli Lipa na Starej Turej si neuvažovala? Myslím, že aj tam by ste sa vošli. :)
@sajoke ahoj, suhlasim s Michaelkou, ked mate tolko ludi, tak kulturak by bol fajn. My budeme mat v Hradku, je teraz pekne prerobeny a upraveny. Jedlo podla mna fajn, zabezpecuju aj obsluhu. Keby si chcela vediet nieco viac, napis.
ďakujem za nápady, kultúrnych domov sa trošku obávam, neviem, či by tam nebolo treba veľa výzdoby, nech to vyzerá útulnejšie. Ja by som bola za Hotel Lipa, ale keď som pozerala web stránku, tam majú napísané max 80 ľudí, musím sa ísť osobne popýtať. S Táborom Podvišňové nemáte niekto skúsenosti?
@sajoke záleží aj od toho, koľko mieniš/mienite do toho investovať, Lipa je síce pekná, ale pri takom počte ľudí to spraví celkom "slušnú" sumu - napíš im email, mne hneď odpísali a poslali aj ponuku ;-)
Dobry den,
rada bych Vam predstavila nove zrekonstruovany Hotel Elizabeth**** v Trencine, ktery se nachazi pouhych 23km od Noveho Mesta nad Vahom.
V letech 2010 - 2012 prosel nas hotel kompletni rekonstrukci interieru a exterieru. Dnes je nam cti uvitat Vas v historickych, modernich, ale zaroven nadcasovych prostorach, kde Vam nabizime hned nekolik vyjimecnych mistnosti, jako stvorenych pro svatebni hostinu, nebo civilni obrad:
* Kongresovy sal - max. kapacita 100 osob
* Mensi, utulne a intimni salonky - kapacita do 4 do 30 osob
* Letni terasu Marca Aurelia - kapacita: obrad, koktejl do 40 osob, catering cca 20 osob
Luxusni ubytovani v jednoluzkovych a dvojluzkovych pokojich a suites, zajisti komfort jak Vam tak i Vasim hostum. Pri rezervaci svatebni hostiny pro 40 a vice osob, poskytujeme svatebni apartman - Junior Suite, na jednu noc, uplne gratis! Cena ubytovani zahrnuje: snidani, vstup do wellness v rimskem stylu - Caracalla Spa a pripojeni na internet.
Velkym bonusem je urcite i Beauty Salon Impozante, primo v budove hotelu, kde se muze nechat zkraslit jak nevesta a zenich, tak i ostatni damy a pani ucastnici se svatebniho deni.
Pokud Vas nase nabidka oslovila, neni nic jednoduzsiho nez shlednout nas profil v sekci Profesionali
Preji pekny den x