Miesto na svadbu na Záhorí

Ahojte! Vedeli by ste mi prosím poradiť miesto na svadbu na Záhorí? Najlepšie aj s terasou alebo záhradou. Ďakujem
Odpovedať
Záhorie je veľké, tak by bolo fajn kebyže priblížiš aspoň mesto - Malacky, Stupava, Senica, Skalica, Holíč...a tiež koľko ľudí plánujete. . .ale pekný priestor je v Motel M Malacky (smer na Studienku), majú krásnu terasku aj dvor...
Odpovedať
Ja tiež odporúčam Motel M a tiež Spark (medzi Malackami a Plaveckým štvrtok)
Odpovedať
áno áno aj Spark, je to tam úplne kúzelné na svadby ako stvorené
Odpovedať
My budeme mat v Moteli M :-) Velmi sa nam to tam paci a aj cenovo je to tam prijatelne ;-) V Sparku je to tiez pekne, ale odradilo nas, ze sme si tam nemohli priniest vlastny alkohol (ani vino, ani tvrde - proste nic a to ani za cenu korkovneho), pricom vsetko, co beries od nich by bolo za ceny, ako su v napojovom listku. A ked si predstavim, ze by sme mali dat za jeden poldecak napr. 2 € a kolko sa ich tam vypije... Tak dakujem, ale neprosim :-) Ked sme tam boli, mala som pocit, ze napriek tomu, aky je to maly hotelik a na miesto, kde sa nachadza, spravaju sa tam, ako keby to bol Hilton :D Dokonca nam pani povedala, ze ani nie je mozne, aby sme si spravili sami vyzdobu (co sme ani neplanovali, ale tak mozno niekto chce), lebo ked by nahodou bola skareda (neviem, kto to ohodnoti), tak je to pre nich zla reklama :-)
Odpovedať
Okolie Senice, Malaciek by bolo asi naj...A ďakujem za tipy, ešte nejaké ďalšie? :) Nachádzajú sa tam aj nejaké kaštiele alebo niečo podobné?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?