Dievcence poradte prosim. Som zufala, tolko az moznosti tu nie je. Chcela by som nieco elegantne, alebo prijemne. Kulturak nie. Budem rada za kazdu radu. Teraz akurat uvazujeme o Sari Carde v Dunakiliti, ale chcela by som mat viac moznosti na vyber. Vopred dakujem za kazde jedno odporucanie.
@fairytale_1 my budeme mat svadbu v dunakiliti, ich eventovy stan je vhodny pre tolko ludi...moja kamoska mala svadbu v stupave v kulturaku, mala okolo 130 ludi. Musim ale napisat,ze ten kulturak, nie je ziadny prezitok z minuleho rezimu. Bolo to tam pekne, aj tanecny parket stacil :-)
@evkacik5 Dakujem za reakciu. Dunakiliti momentalne vyhrava aj u nas, ale teda vela moznosti nemame :-( . Len dufam ze este budu mat nejake volne terminy na tento rok. Ty /ak mozem tykat?/ uz mas dohodnuty termin? Inak to prostredie je tam uzasne. Ale aj tak by som bola rada keby bolo viac moznosti z coho vybrat. Kolko budete mat ludi? A boli ochotni sa dohodnut aj na cene, resp. vlastnom alkohole, kolacoch a podobne? Este raz dakujem.
@evkacik5 Ahoj. Takze pisala som tam, volali mi spat, ale ziadnu Sabinu ani len nespomenuli. Volal mi Slovak z hotela Diamant a dal mi cislo na pana manazera Jancuraka, vraj sa mu mame ozvat a dohodnut si termin osobnej navstevy.. vraj nehovori po Slovensky. A ked som sa pytala na niekoho ineho, kto by to s nami mohol poriesit po Slovensky povedal ze jedine on, ale ze by sa musel opytat vedenia ci mu to povolia, cize predpokladam ze bol niekde z recepcie... no, tak som troska rozcarovana. I ked moj drahy vie po Madarsky, ale vies ako to je. Najradsej by som s nimi komunikovala ja. Teraz bude jazykova bariera. Pekny den ti zelam.
@fairytale_1 tak toto mi je novinka. Inak Sabina je madarka a ja som s nou hovorila po anglicky a moja mama po madarsky. Neviem o nikom co tam hovori po slovensky.
@evkacik5 :-D Tak som si to asi vybavila tym, ze som im napisala e-mail po Slovensky :-) :-) :-) . Ale som drza. Ale ako hovorim, myslim ze to bol niekto z hotela diamant a poprosili ho, nech sa mi ozve a da cislo na toho manazera.. ja som ale tapa, toto mi vobec nenapadlo, ze vlastne pisem do Madarska mail :-) ..len aj kamoskin brasko sa tam zenil a hovorila mi ze komunikovali v slovencine s niekym, tak preto som si bola taka ista.
@evkacik5 ved v konecnom dosledku aj my budeme musiet. Ten clovek co mi volal to nemal na starosti. Ktovie, mozno to bol len radovy zamestnanec, ktoreho poprosili aby prelozil moj e-mail ;-)