Miesto na svadbu pre 130 ľudí v Bratislave a okolí

Ahojte nevestičky, som tu relatívne nová, tak budem vďačná za každú radu. Plánujeme väčšiu svadbu okolo 120,130 ľudí a ako tu čítam vaše príspevky a snažím sa hľadať rôzne miesta,kt. by boli vhodné, prepadá ma pomaly ale iste beznádej :D k tomu ešte pridávam, že by sme mali radi svadbu tento rok (jún-október). S nejakým vytúženým termínom som sa už rozlúčila, vidím že je to pomaly nemožné. Vedeli by ste mi odporučiť nejaké vhodné miesta pre veľkú svadbu v Bratislave alebo v okolí BA?(vieme sa prispôsobiť) Písala som do Bašty Pajštún (1 voľný termín,piatok), Tomášov(to sa mi zdá na 120 ľudí ozaj drahé), Gaudium (čakáme na ponuku), Studené (čakáme na ponuku), máte skúsenosti s týmito miestami alebo s inými, ktoré by zodpovedali hlavne kapacite ? Nemám presnú predstavu, viem si možno predstaviť aj ´´prerobiť´´ nejaký pekný slušný väčší priestor (dom kultúry, atď) predsa len výzdoba spraví dosť. Ďakujem za všetky rady ! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_u ahoj my sme mali pôvodný plán 160 ľudí..museli sme to selektovat tak sme skončili pri 140..A tiež som bola zúfalá z priestorov..my byvame blízko senca,mala som možnosti asi tri hotel dolphin,sála v Senci v elektrovode a ešte jedna škola..školy som hneď stopla,dolphin mali svoje pre a proti a nakoniec som sa rozhodla pre ten elektrovod..celkom fajn cena,sála obrovská,výzdobu Di spravíš akú chceš..inak na takt veľký počet je to dosť zložité či sa týka okolia ba.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekny den Lucka, skuste pozriet ponteo activity park Rusovce, maju velmi pekne priestory, alebo skuste tiez pozriet Hotel Sorea Regia, ktory je hned oproti PKO v BA maju komplet po rekonstrukcii a vyzera to tam tiez velmi pekne. ;-)
Odpovedať
Ahoj, my budeme mat svadbu v Baste (tiez v piatok) a to sme vybavovali este v septembri. Vadi ti ten piatok? Mne sa tie priestory pacia, je tam klud ticho aj ked trosku isli s cenami hore oproti minulemu roku..:(
Odpovedať
ahoj ,skus sa popytat tu ,mozno sa ti miesto zapaci :) http://www.vilaetelka.sk/
Odpovedať
Dakujem Vam:) este som nasla Hradnu Branu na Devine aj to vyzera celkom dobre, len ci tam ti ludia nebudu moc natrieskani (co sa bojim, ale pri kazdom priestore lebo inak vyzeraju miestnosti nafotene s 80timi ludmi a inak so 120-timi) a ci tam bude volne, som zvedava co odpisu, idem pozriet vase tipy ;-)
Odpovedať
@gabula11 Vila Etelka vyzera super, len pisu,ze je do 100 ludi :( my sme to ledva okresali na 120 :/
Odpovedať
@lucka_u to mam mrzi,som myslela,ze sa tam dostane vacsi pocet ludi :(
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_u Ahoj skús Nemecký kultúrny dom ( http://www.citylife.sk/miesto/nemecky... ) je to zrekonštruovaný kultúrny dom v Rači. Je to tak 10 min pešo od kostola a priamo pred ním sa dá parkovať. Na fotkách nevyzerá až tak dobre, podľa mňa v skutočnosti je to trochu lepšie. Keď som mal svadbu rozmýšlali sme nad ním, ale na nás (60 ľudí) bol zbytočne veľký. Inak všetko si tam musíš zabezpečiť sama - jedlo, výzdoba .... Prípadne v Hoteli Baronka majú veľkú sálu tam by si sa možno zmestila. - Majú viac priestorov na svadbu tak sa pýtaj na največší :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Skúste sa informovat v Horskom hoteli Eva vo svätom jure, velka spoločenská miestnost, kapacita 120 osôb, tiež aj ubytovanie...
Odpovedať
Reštaurácia Hrad na bratislavskom hrade (http://www.restauraciahrad.sk/sk/) má nádhernú veľkú sálu, skús zavolať, veď za opýtanie nič nedáš. Mne osobne sa ten priestor veľmi páčil, ale my sme mali málo ľudí, takže pre nás to nebolo... Keď som tam telefonovala, rovno mi povedali, že svadby s menej než 60 ľuďmi ani nerobia, keďže ten priestor je vraj fakt dosť veľký.
Odpovedať
@inull5 dobry vecer vedeli by ste mi povedat ako sa dostanem a pozreim salu v elektrovode v senci ? a aka je cena? dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuzulinka222 tak presnú adresu teraz netuším,alw viem ze Nitrianska cesta senec..neviem ako to tam poznáte,kúsok odtiaľ je prírodné jazero.skuste si to hodit do Google,tu adresu a ja Vám skusim pozrieť kontakt na prevadzkarku..netuším či tam ešte pracuje. My sme mali svadbu pred 5 rokmi..A cena sály bola vtedy dufam ze nenapíšem hlúposť,alw marí sa mi ze 300 eur.musím pozrieť zošit.čo sa týka vybavenia,tak majú na švédske stoly veci ako tie nerezové "hrnce"alebo akoby som to nazvala,čo držia teplo,pekne nám spravili aj ovocné misy,melón,čašníci sa platia zvlášť,poskytnú počet podľa počtu ľudí.
Odpovedať
@inull5 Dakujem velmi pekne pozriem to este na nete ael uz asi ani nebudem potrebovat nasli sme uplne super cenovo pre nas dostupne v bratislave . este raz dakujem
Odpovedať
chata Fugelka má priestor až do 120-130 ludí aj odelené sály,aj ubytovanie.pranájom sály 250€
Odpovedať
ďakujem za typi, zvazujeme tu baštu, mame uz aj nejaku ponuku na oktober, len uprimne neviem ci sa to stiha.. este mam taky pocit ze som mala ist pozriet na viac miest, ale to je mozno len pocit (boli sme pozriet hradnu branu, kapacitne nezodpoveda, a schoppu na kolibe, velka nespokojnost s manazerskou, taky pristup som este nezazila)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zuzulinka222 ahoj, môžem sa spýtať, kde ste nakoniec našli? Lebo my by sme chceli v oktobri, síce iba cca 70 ľudí, ale uvažujem aj nad kulturákom, ale v BA som nič nenašla zatiaľ :/
Odpovedať
My budeme mat tiez 70 ludi a nasli sme hotel 21 v trnavke . Cenovo su velmi dobry a vyhoveju ti :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@petko248 ano fugelka je skvela a ty nam o tom potrebujes dat vediet v kazdej teme hej???
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý deň.Nevie mi niekto poradiť salu na cca 80 ľudí v SC?Tak aby sa tam dalo aj tancovať normálne a nie stiesnene?Poprípade neviete čo stojí sála v Electrovode a čo všetko ponúkajú?Ďakujem
Odpovedať
Odporúčam Chatu Fugelku, Dubová pri Modre veľký priestor v prírode, super kuchyňa aj ubytovanie pre 70 osôb.
Odpovedať
@stefan_936 skús hotel Senec oni by mali mať väčšie priestory. My budeme mať cca 90 ľudí a nakoniec sme si rezervovali kultúrny dom v Čataji len dosť zdvihli cenu za prenájom takže už by sa Ti možno viac oplatil hotel. My sme mali už vybavený katering tak sme to nakoniec nemenili. Väčšina chát a menších hotelov na Slnečných jazerách má kapacitu na svadby do 50-60 osôb toľko môj prieskum.
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan_936 Odporúčame Hotel Senec
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?