Miesto na svadbu pre 150 ľudí v okrese Prievidza

3. mar 2014110

pekny den prajem 🙂 chcem sa spytat neviete mi poradit velku salu pre +/- 150 ludi v okrese Prievidza. Mate niekto osobnu skusenost s urcitym miestom ? vdaka za pomoc 🙂

• Myslim, ze na Pusti by sa dalo 🙂

• @baska543  my budeme mat na Rs Pust svadbu na 90 ludi a zda sa mi to tak akurat, 150 si tam uz neviem predstavit ale treba vidiet , je to pekna sala 🙂
    potom este Kanianka, Slavia, a kulturne domy v Opatovciach je pekny

• Hm pekna sala na Pusti? Je tam sala ktora ma potencial byt naozaj pekna, ale my sme sa tam boli pozriet: spinava a zatecena stena a podlaha ktora sa dava do priemyselnych priestorov, nemocnic alebo garazi..keby do toho niekto investoval urcite by to bolo zaujimave ale v stave v akom to je teraz nech sa na mna nikto nehneva..... 😐

• Sponzor fóra
  • My sa ideme este pozriet do tych Opatoviec a niekto mi spominal ze Remata je prerobena, ale netusim kolko ludi sa tam zmesti, ak mate niekto skusenost tak napiste 🙂

• Ahojte, prosím Vám kto má skúsenosti s Kaniankou - kultúrny dom?

• neviete mi povedat priblizne prenajom saly v opatovciach?

• @neeelaaa1  
    ahoj..my tam máme svadbu 10.mája 2014 a prenájom sály je 300 €...sálu ti odovzdajú v piatok ráno pred svadbou a odovzdávaš ju v pondelok ráno po svadbe

• @katka2505   dakujem za info...

• @neeelaaa1  
    nie je za čo..sála je veľmi pekná...🙂 aj vy tam chcete svadbu?

• @katka2505   ja sa len pytam a informujem ,by som potrebovala v okr.prievidza...to sa mi zda dost vela 300e...

• mne sa to zdá celkom fajn...viem, že v KD v Kanianke sa platí oveľa viac..

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov