Miesto na svadbu pre 200 ľudí, Trebišov a okolie

Ahojte neviete o nejakom mieste na svadbu? Nam zrušili našu sálu ale nenapadá mi nič také tu v okolí.. Neviete náhodou o niečom?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuss_d Ahoj, my budeme mať v Stodolienke u Hricka v Hanušovciach a pri výbere dlhých stolov sa tam podľa mňa 200 ľudí zmestiť môže :-) Nájdeš to na facebooku "U hricka restaurant" a tam keď si trošku zrolluješ, tak uvidíš fotky Stodolienky, ale samozrejme, nemusí to byť podľa tvojho vkusu ;-)
Odpovedať
@icka_lubicka ...rozmyslam aj ja nad Stodolienkou. Aky mas zatial pocit z toho? odporucas? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauramarini zatiaľ super, treba vidieť naživo :) Ja som mala slzy v očiach od dojatia, keď som tam prvýkrát vkročila, takže to ma presvedčilo :) Menu, čo sme dostali na výber vyzerá tiež super, bude z čoho vyberať :) Kým tam budeme mať svadbu my, mal by byť upravený dvor, vonkajšie sedenie, dorobené toalety a sklad na nápoje a koláče, takže sa tešíme :) A neustále pridávajú na facebook nejaké fotky milých detailov, ktoré budú v Stodolienke k dispozícii ako výzdoba na svadbu :) Jediné mínus je to, že je to fakt v meste, pod viaduktom, ale v porovnaní so všetkými plusmi, je to zanedbateľné :) Kedy plánujete svadbu?
Odpovedať
@icka_lubicka Ahoj. Prosim ta, mna tiez zaujali tie priestrory na internete. Mozem ti napisat do spravy pre blizsie info?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuss_d ahoj, pozri www.pronovie.sk
Odpovedať
@icka_lubicka uz sme aj my rezervovali Stodolienku a sa tesime velmi. V polovici Júla.
Odpovedať
Profilova fotka
@lauramarini tak to je super, teším sa s tebou / vami :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@icka_lubicka môžem Vás poprosiť o viac info ohľadom stodolienky? Cena+výzdoba+menu atd. Ďakujem krásne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisinkaa97 posielam správu :)
Odpovedať
@icka_lubicka ahoj mohla by si aj mne prosím napísať info o tej Stodolienke? Cena+výzdoba+menu atď? Ďakujem 😊😊😊
Odpovedať
Profilova fotka
@didi5753 ahoj, jasné, posielam správu :)
Odpovedať
@icka_lubicka .. mohla by si prosím aj mne poslať bližšie info ? Cena, výzdoba .. ďakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@icka_lubicka mohla by som prosím aj ja dostať info o Stodolienke ? Aká je cena? Poprípade nemajú tam náhodou ubytovanie pre hostí ?
Odpovedať
@icka_lubicka zdravím mohla by som vas poprosiť tiez podrobnosti o svadbe v stodolienke cenu a menu a ci maju k dispozicii aj ubytovanie pre hosti prípadne pre mladomanzelov
Odpovedať
@icka_lubicka prosím tá poslala by sk aj mne info ohľadom stodolienky ? Cena adt :) ďakujem krásne
Odpovedať
@icka_lubicka ahoj, tiež rozmýšľam nad svadobnou hostinou v stodolienke :) poslala by si mi prosím bližšie info :) ohľadom cien a prespatia hostí? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kika2525 ahoj, ceny ti veľmi povedať neviem - teda, mohla by som ti tie naše, ale ďalší rok to bude inak, pretože tento je ich prvý, takže všetko je o čosi výhodnejšie :) prespatie hostí - no viem, že teraz dorábajú ubytovanie v jednej časti reštaurácie, ale absolútne neviem, kedy to má byť hotové a aká bude kapacita. Na našu svadbu to ešte hotové nebude, takže budeme v penzióne Eden, ktorý je od Stodolienky asi tak 5 minút autom :) A potom je neďaleko ešte ubytovanie Lietadlo a my využijeme aj jednu chatu v okolí :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj @icka_lubicka prosím ťa, preposlala by si mi cenník menu, ak to máš ešte k dispozícii? Koľko hostí ste približne mali a navýšili sa Vám predpokladané náklady? Ďakujem krásne, beriem na vedomie, že teraz budú ceny vyššie, ale zaujíma ma výber jedla. Ďakujem ešte raz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanaive ahoj :-) No, neviem ti veľmi povedať nič, ideálne by si mala napísať pánovi Hrickovi na FB (Stanislav Hricko). Viem, že pre tento rok sa podmienky dosť menili a ja o tom už nemám prehľad :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?