Miesto na svadbu v Banskej Bystrici

ahojte:) chcela by som sa opýtať, či nemáte nejaké overené miesto na svadbu pre cca 80 ľudí v okolí BB a BR. Zatiaľ sme rozmýšľali nad Dixonom - odtiaľ máme už aj cenovú ponuku, ktorá sa nám celkom páčila narozdiel od tej zo Šachtičiek :-D ešte sme rozmýšľali nad hotelom Partizán, ale tú kalkuláciu asi ani nechcem vidieť :D tak len ak máte nejaké skúsenosti alebo rady a typy tak budem vďačná ;-)
Odpovedať
Ahoj, my máme svadbu v Hoetelu Lesák. Je to za Tajov v prírode hotel. Boli sme tam na svadbe a je tam super a aj to vyzeralo super.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Áno, Šachtičky sú dosť drahé :-) Ešte skús Gala v Hronseku alebo Reštaurácia Pod pyramídou v Kremničke. Obidve sú celkom na úrovni.
Odpovedať
Profilova fotka
@matka0309 Ahoj - mám jeden tip - Penzión Čachovo v Selciach pod zjazdovkou - pani mi zasielala kalkuláciu - majú tam kapacitu 80 ľudí a normálne ceny - pozri aj ich web - majú tam aj fotky zo svadieb a vyzerá to celkom OK :)
Odpovedať
ďakujem za nápady:) preferujeme skôr také mestské hotely a nie nejaké horské..tam je na mňa moc dreva:D zatiaľ len vypisujem maily a zisťujem ceny nech vieme z čoho sa dá reálne vyberať :-D inak áno aj ten hotel Gala som už pozerala:) a ešte..nemáte niekto skúsenosti s fotovideo- Žitňanský a Žitňanská? na ich stránke majú skutočne krásne videá a fotky..hotové umelecké diela..samozrejme cenník nikde tak som tiež písala..som zvedavá na odpoveď:) ešte raz ďakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
@matka0309 ono nie je v našom kraji veľa možností aj s ubytovaním, tobôž za prijateľnú cenu - len ja budem mať skoro 1/2 hostí cezpoľných tak tiež zháňam niečo s ubytkom a veľa toho na výber nie je... Manželia Žitňanský majú krásnu prácu ale je pravda že su poriadne drahý čo viem - kľudne počítaj nad 1000 €
Odpovedať
to hej..je toho u nás strašne málo..nejde ani tak o to ubytovanie, pretože našťastie máme väčšinu rodiny "poruke"..mne sa páči viac taký nový moderný štýl ako v nejakých mestských hoteloch napr dixon, partizán a tak..aj keď viem, že to tam bude riadne drahé..a tí žitňanskí..dám vedieť keď odpíšu:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám svadbu v Brusne, hotel Poľana štvorhviezdičkový...Je tam veľmi pekne, a až tak ďaleko od BB to nie je
Odpovedať
nie je v Poľane moc draho??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
a čo hotel bystra ta vyzera dobre..:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?