Miesto na svadbu v okolí Marianky asi pre 100 ľudí

Profilova fotka
Ahojte Nemate niekto skusenosti s vacsou svadbou 100 ludi okolie Marianky. Mal niekto svadbu v marianke Putnicky mlyn, nieje tam velmi draho? a kostol ako a kde ste riesili kostol , my teray len yaciname s pripravami. Ja by som radsej aj nejaky kulturny dom ale je take nieco Marianka, Stupava...... Dakujem ya akukolvek radu a prispevok Klara
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@dzenys
Odpovedať
Profilova fotka
@dzenys Ahoj v Putnickom mlyne super varia :-) ceny su tam primerane, kamaratka tam mala hostinu, ale len 30 ludi. 100 sa tam nezmesti, si myslim.. Inak v Stupave je pekny kostol a maju tam aj kulturny dom.. http://www.msks-stupava.sk/web/src/in...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali sobáš v Záhorskej Bystrici (odtial pochádzam) a hostinu v motoreste Kamenný mlyn. Mali smecca 100 hostí. Tiež som sa bola pýtať v putnickom mlne, ale tam je tá kapacita ovela menšia. Viem, že v Stupave sa vela svadieb robilo v Cevaservise, ale neviem, či to ešte funguje. No a v Stupave je ešte aj hotel v parku, tam sa zmestí dosť ludí, aj park prostredie je super, len tá cena sa mi zdala privysoká, to je ale velmi individuálne, záleží od rozpočtu...
Odpovedať
Profilova fotka
Super zavolam do toho kamenneho mlynu , pozriem aj ten cevaservis. Nam by uplne stacil nejaky kulturny dom alebo aj skola:) bola som iba na jednej svadbe zatiaô tak nemam skusenosti bolo to v presove a super svadba v na skole.
Odpovedať
Profilova fotka
a dobre bolo v tom kamnnom mlyne?
Odpovedať
aj ty uz pátraš?
Odpovedať
Ahojte, ake mate skusenosti s Kamennym Mlynom a s Putnickym Mlynom? Dakujem, velmi potesi ak sa podelite o vase skusenosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali svadbu v kostole v Marianke, kostolik je nanovo zrekontruovany a je tam krasna atmosfera aj v okoli kostola je zeleno, pan kaplan sa vola Marek Vadrna pokial by ste chceli konatkovat faru. neviem aka je kapacita Putnickeho Mlynu, no pokial by ste mali aj 'cezpolych' hosti bolo by to vhodne, ma tam aj penzion.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzenys napisala som ti odpoved len som nepridala moje meno :-| byyvala som 10 rokov v Marianke, casto sa tam vraciam kedze tam stale byvaju moji rodica, pozri si moj album, mali sme svadbu v kostole v Marianke, je tam naozaj nadherne! teraz pocas uplynulych sviatkov sme boli v Putnickom Mlyne, nie je to tam obrovske takze zalezi od toho kolko hosti planujete, skusk kulturny dom v Stupave kontaktovat, urcite tam bolo mnoho svadieb..
Odpovedať
Článok sa načítava...
My budeme mať v cevaservisi.... kulturnom dome je drahý nájom.... a musíš si zabezpečiť catering... a všetko si nachystať a ešte aj po sebe poupratovať.... Cevaservis je za super ceny a dobre tam varia.... všetko si možeš priniesť.... okrem toho všetko nachystajú... akurát nepačia sa mi tam steny niektoré, ale to doladím výzdobou a bude to super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barborao ahoj my sme z marianky , sme tu noví:) snazili sme sa to tu v kostole vybavit ale nejak nam neprichadzali v ustrety tak sme sa rozhodli pre tu stupavu a v putnickom mlyne sa nam to zdalo dost drahe a male prenas.
Odpovedať
Profilova fotka
@pettullikk to vazne je to tam v pohode? neboli sme tam este pozriet ale neviem ci by sme sa tam zmenstili bude nas 80 plus potom priatelia a tak. Varia nam cevaservis aj obsluhu vsetko . chceme to tak 25 eur na osobu . Vas to kolko vychadza? mame termin 13.7.2013
Odpovedať
my tiež budeme mať okolo 80 ludí a v kľude sa tam stane aj 100 - 110.... Varia tam fakt dobre.. my tam mávame všetky možne oslavy.... poskytujú aj obsluhu.. neviem ti povedať čo to presne vyjde.. toto ma mamina na starosti.... tak neviem.... samozrejme sa za obsluhu trochu pripláca neviem kolko.. treba si tam zavolať.... a to čím skor.. pretože je dosť obsadený....
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/profil/dzenys/ my tiež budeme mať okolo 80 ludí a v kľude sa tam stane aj 100 - 110.... Varia tam fakt dobre.. my tam mávame všetky možne oslavy.... poskytujú aj obsluhu.. neviem ti povedať čo to presne vyjde.. toto ma mamina na starosti.... tak neviem.... samozrejme sa za obsluhu trochu pripláca neviem kolko.. treba si tam zavolať.... a to čím skor.. pretože je dosť obsadený....
Odpovedať
@pettullikk Ahoj, mohla by som ta poprosit o kontakt na Cevaservis? Hladala som to na internete ale nejako som nevedela najst info a fotky ohladom objektu. Nasla som iba cevaservis cateringova sluzba. Dakujem :-)
Odpovedať
@pettullikk Ahoj, prosim ta, vedela by si mi poslat kontakt na Cevaservis resp na niekoho odtial, s kym sa da porozpravat ohladom volnych terminov a svadby? Este jedna otazocka :) Je tam aj moznost ubytovania popripade vlastneho kuchara? Vopred velmi pekne dakujem za odpoved :)
Odpovedať
@kati_g Ahoj, vypýtam kontakt od mami a napíšem.. vybavovala to ona, takže vôbec nemám kontakt... Čo sa týka ubytovania, je hneď vedľa ubytovňa, ale nemá to ten istý majiteľ.. Tam sme ešte neboli, ale už to tiež musíme riešiť....A myslím, že s kuchárom by asi problém nebol.. treba sa s ním dohodnúť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Putnicky mlyn je krasne miesto na svadbu, da sa tam urobit aj pekny obrad, z kuchyne sme vyskusali sice iba dezert ale bolo to vynikajuce. Vraveli nam, ze sa zmesti cca 50-55hosti max, aby bolo miesto aj na parket. Nas odradilo len to, ze si nemozeme priniest vlastny alkohol (iba okolkovany) :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, ja pridám len do archívu našu skúsenosť s Pútnickým mlynom: - kapacita max. 58 ľudí, aby bol aj parket - krásna, hoci trochu drahá výzdoba, ale fakt stála aj za tie peniaze ;-) - jedlo vynikajúce a ceny jedla úplne primerané - atmosféra miesta úžasná, príjemné osvetlenie, veľmi pekný interiér - víno vynikajúce, všetci hostia boli úplne nadšení - možnosť ubytovania pomerne veľkého počtu hostí, len treba rezervovať dopredu - rezervujte radšej viac izieb ako menej - možnosť premietania prezentácie z PC - majiteľky komunikujú rýchlo, žiadne problémy, všetko bolo tak, ako sme sa dohodli - až na nejaké drobnosti, čo nestoja za reč - pani majiteľka - mama pôsobí trochu odmerane - ale netreba sa tým nechať zmiasť :-) - veľmi príjemné bolo to, že ide o rodinný podnik, nachádza sa na kraji Bratislavy v lone prírody. Všetci hostia všetko veľmi chválili. Keby niečo, napíšte kľudne správu.
Odpovedať
Ahojte, my máme skúsenosť, že je pani majiteľka - mama - veľmi odmeraná, až arogantná a mala potrebu nám dávať najavo, že sme úplní amatéri, aj v komunikácii a čo sa týka množstva jedla do bufetov, neporadili, nacenili nám jedla ako pre drevorubačov... Tak sme zisťovali kade-tade po známych, koľko jedla máme dať, aby sme to ešte polroka nedojedali... Aj keď prostredie príjemné, to je pravda, aj výzdoba pekná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@basska22 dobrý deň, prosím do pútnickeho mlynu ste si priniesli vlastne víno / alkohol ? alebo ste pili to ich "úžasné" čo majú v ponuke ??? ďakujem
Odpovedať
Odporúčam Fajn Markíza v Záhorskej Bystrici. Bola som na svadbe kamarátke a super reštika. Priestranný priestor a veľmi chutné jedlo.
Odpovedať
@tina992017 čo sa týka alkoholu, s vínom sme boli veľmi spokojní, všetci chválili, vypilo sa ho hrozne veľa (aspoň na účte, haha :D ). Pivo tam majú len Plzeň a Birell, to si tiež niektorí dali. Korkovné (tuším 400 eur) sa týka len tvrdého alkoholu a to sa vlastne ani neoplatí. My sme povedali, že nechceme, aby vyložili fľaše tvrdého voľne, aby si to tam ľudia rozlievali. Lebo niektorí by sa proste rozbehli. Povedal sme, že ak hostia oslovia pri bare, že by si dali, tak nech to ide na náš účet - to sa tiež nejako nepodarilo, personál nevedel o tom :D - hostia si platili poldecáky sami a my sme na to prišli až po polnoci, hanba :D Tak sme potom dali dve rundy na náš účet a to bol celý náš tvrdý alkohol.
Odpovedať
@katka246 hihi, no to sa pridávam :-D ešte že nie sme sami. Nás bolo tuším 58 hostí a oni dali do večerného bufetu 58 porcií, aj na 1-ročné bábätko nezabudli. Keď sme im to skresali, tak to akceptovali, ale sme sa okašľali, lebo bolo strašne málo lososa a strašne veľa rebier... to nám mali oni skôr povedať, že pozor, tých rebier bude hrozne veľa.
Odpovedať
Nam nedali moznost si objednavat alkohol pri bare, alebo u casnikov, ze casnici nebudu kvoli nam behat hore-dole. Mohli sme len dat vylozit cele flase tvrdeho na stol do saly, nech si ludia nalievaju a ze nam zauctuju len to, co vypijeme... A vysledok "dohody" - aj ked sme vypili aj len poldeci z flase, museli sme platit celu flasu, o cene ani nehovorim, vypili sme dokopy asi 1,5 flase tvrdeho a platili sme asi 6 celych flias (mali litrovky flase, nie 7-decky... jedna flasa okolo 50 eur vysla...). Neodporucam mlyn nikomu... Vino vraj dobre, ale pri 40 dospelych, alkohol pilo asi 25 ludi, nam zauctovali cosi okolo 25 flias, niektore akoze otvorene nam nabalili domov... Otvorene a uplne plne. Asi uz nevedia, ako prist k peniazom
Odpovedať
@basska22 dakujem za info. no my sme vinari skoro cela rodina. To ich vino sme si kupili domov na koštovku .. Nám teda vôbec nešmakovalo.. :/ tak neviem čo urobiť ... ale aj tak ďakujem ..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?