Miesto na svadbu v okolí Nového Mesta nad Váhom

Ahojte, nevesty :-) S mojím priateľom sme sa rozhodli povedať si svoje "áno" na jeseň budúceho roka 2019 a chceli by sme v Novom Meste nad Váhom, prípadne v blízkom okolí. Podľa predbežných výpočtov by nás malo byť cca 60-70. Zatiaľ ma na pohľad zaujal penzión Žákovic v Trenčianskych Bohuslaviciach, tak by som sa chcela spýtať, či máte niektorá skúsenosti a ako ste boli spokojní a najmä s cenou, nakoľko by sme boli radi aby nás to nevyšlo pridraho. Budem vďačná za každú skúsenosť :-)
Odpovedať
@12sakura1 ahoj, síce stará téma ale tiež som z NMnV a svadbu máme v júni... Pre aké miesto ste sa rozhodli?
Odpovedať
Profilova fotka
Milé nevesty, s radosťou Vám oznamujeme, že v roku 2019 sa spojila reštaurácia Fatima a hotel Pod hradom s reštauráciou Pod hradom . Na tento rok sme pripravili pre svadby v hoteli Pod hradom príjemné prekvapenia a zvýhodnené ceny. Neváhajte sa spýtať, radi Vám pripravíme tu najlepšiu ponuku pre Vašu svadobnú hostinu. Team reštaurácie Fatima a hotelu Pod hradom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@elinika Ahoj, prepáč, že tak neskoro odpisujem :( Nejako ten čas ušiel, veľa vecí sme riešili, plánovanie a tak... Napokon sme si vybrali penzión Zámeček v dedinke Strání za Novým Mestom, mali tam svadbu aj krstní rodičia môjho drahého, tak uvidíme ako to tam bude :-) Prepáč ešte raz, že som sa neozvala. Želám veľa šťastia a nech Vám všetko dopadne podľa Vašich predstáv :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?