Miesto na svadbu v Pezinku, Modre a okolí pre 90 ľudí

Ahojte, nič vyhovujuce som v predchadzajucich prispevkoch nenašla. Viete poradiť nejake miesto na hostinu pre 90 ľudí v okolí Pezinka, Modry - hotel, kulturny dom + catering. Väčšina miest, ktoré sme našli sú tak do 70 ľudí, no my budeme mať určite viac a preto potrebujeme k tomu aj vhodné mieto na tancovanie :) Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
@skodulienka kamoška mala v Senci niekde na juhu, asi pri železnici, neviem presne, ale na fotkách je tá sála obrovská a hlavne super, že sa jedlo a tancovalo v jednej miestnosti. Mala tiež akolo 100 hostí. Neviem, či to nie je tam nejaká firemná jedáleň....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala cca 90 ludi, hotel Sebastian, spokojnost.mozem odporucit. a kolegynka zenila syna a mali to v modre v "modrom dome" - winery, tam je pokail viem priestor a catering zabezpecia podla poziadaviek. aj ked som si myslela ze to bude drahe nakoniec ju svadba vysla porovnatelne s tou nasou v sebastiane. v sebastiane je vyhodou izba pre novomanzelov zadarmo. my sme boli spokojni, jedlo, pristup, priestory. keby mas nejake otazky, kludne napis.
Odpovedať
ja odporúčam hotel Eva vo Svatom Juri, tam maju sálu na 100 ludi vpohode, aj cenovo sú výhodný, strava vyborna, personal príjemny..skus sa opytat tam
Odpovedať
Skúšala si aj Vinársky dom v PK, v Šenkviciach je kulturny dom a videla som tam aj svadby a catering zabezpecuje hned v blízkosti reštaurácia Bini, v Modre je bud Sebastian alebo Hotel Majolika alebo v Slovenskom Grobe maju tiez pekny kulturny dom pre väčšie svadby.
Odpovedať
my sme mali svadbu v Rozalke, je to v Pezinku bolo nas tam 85 ks a pomestili sme sa :o)
Odpovedať
Profilova fotka
@skodulienka my sa ideme zajtra pozriet na penzion Harmonia, tu som o nom citala a podla fotiek som sa zamilovala. Sice sme uz mali vybrate miesto, ale sem tam musim ist pozriet, lebo si chcem byt ista, ze mame naj miesto, aj ked na 80% to vyzera, ze budeme menit .... uvidime co uvidime zajtra :)
Odpovedať
Ahoj, my sme mali svadbu v Kamile a tam majú prietory pre max 100 hostí. My sme mali 85 pod stanom a bolo tam super ;-)
Odpovedať
Wiegerova vila.nadherne prostredie podla mna a uplne nanovo urobene.
Odpovedať
Profilova fotka
@vodavodickova som to pozrela, je to naozaj nadherne ... :) ani som netusila, ze take nieco pekne mame :)
Odpovedať
@lucia_lucia Iba nedavno to uviedli do prevadzky vraj,ja to viem len kvoli tomu,ze znama tam mala svadbu ako jedna z prvych:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme boli v hoteli Kamila na nádvorí aj s obradom a potom celú noc pod novými šiatrami a bolo nás 140. Úplne super! Večera aj polnočný bufet veľmi chutný a ani to nebolo drahé. Krásna výzdoba. Všetko zabezpečia.
Odpovedať
Ďakujem vám za návrhy. Nakoniec to vyhral KD Budmerice :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kultúrny dom je dobrá voľba, poskytuje mnoho výhod oproti hotelom sústredených v mestách.. Ak by ste potrebovali pomoc sme Vám k dispozícii a tešíme sa na prípadnú spoluprácu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@skodulienka Budmerice? super, tam som bola na par oslavach, kedze pol mojej rodiny je odtial :) ...
Odpovedať
Profilova fotka
@skodulienka hotel Sebastian v Modre ma salu s takou kapacitou a hlavne, varia kvalitne jedlo, personal je profesionalny a cenova ponuka od nich bola bezkonkurencne najlepsia :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mollyf Ahoj aj keď je tvoja odpoveď už staršia vieš mi povedať koľko približne Vás vyšla svadba v hoteli Sebastian v Modre? Ďakujem krásne za odpoveď :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petra3210 dnes som posielala dopyt na cenovú kalkuláciu tak keď pošlú dám vedieť :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@mollyf Ahoj. mozem sa ta spytat, kolko ta vyslo cca jedlo+pitie na jednu osobu v Sebastiane? Dakujem
Odpovedať
@skodulienka Ahoj. prosim ta ake mas dojmy z KD v Budmericiach? Prostredie, jedlo, presonal? Dakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala svadbu v Hoteli Sebastian a bola som maximalne spokojna, my sme mali sice len 50 ludi, ale kapacita bola ovela vacsia a celkova cena nas velmi milo prekvapila...moyem len a len odporucat
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. V Pezinku môžeme odporučiť Hotel Vinársky Dom. Robili sme tam svadbu tento rok v septembri a priestory sú krásne. Naša nevestička tam mala aj obrad aj hostinu. Na obrad vedia poskytnúť aj slávobránu, ak treba. Pripájam nejaké fotky, aby ste mali predstavu. :) Ak by ste potrebovali, ozvite sa nám. Radi Vám pomôžeme s výzdobou, či svadobnými prípravami. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@audinuska Ahoj, u nas sa to horsie rata, mali sme ale ze straasne jedla na vecernom bufete. platili sme nakoniec cca 4000 € za vsetko (jedlo, pitie, alko tvrde, kava, cokoladova fontana) okrem kolacov, pagacov a vina, to sme si mohli priniest. ale teda keby to robim este raz, myslim ze by sme ten bufet skresali o 300€. hlavna vecera bola ratana a platena pre 93 ludi. na vecernom bufete by sa najedlo aj 110 podla mna. keby su nejake otazocky, kludne napis spravu. a brat mal pred mesiacom svadbu v Neco vinery modra (podnik, ktory som spominala), takze viem aj tam dat osobne info.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@lucia_lucia Ahoj chcem sa opýtať či ste boli v tom penzióne harmónia. ..mali ste tam nakoniec svadbu?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?