Miesto na svadbu v Senici a okolí pre 100 ľudí

12. feb 2013110

Ahojte, viem, ze tento dotaz zaznel uz niekolko krat, ale stale hladam nejaky novy napad. Nepoznate miesto, kde by sa dala organizovat svadba pre 100 ludi v Senici ci okoli? (okrem Jednoty, Ekonomickej skoly,...) Ma niekto skusenost so svadbou v Smrdakoch? Nie je v okoli Senice nejaky motelik, hotel s vacsou kapacitou, aby dokazal usadit 100 ludi na svadobnej hostine a zaroven ich aj ubytovat? DAKUJEM za kazdy napad!!!

• hmmm máme ten istý problém...Zohnali ste niečo? 🙂

• Kulturne domy, my sme mali v dojci, ubytko tak isto dojc, pozri si v mojom svadobnom albume

• Ahoj Miska, velmi dakujem za radu. Pozerala som na fotky a vyzdoba bola naozaj krasna! 🙂 Taka vesela a podla fotiek sudim, ze aj ty si taky vesely cloviecik 🙂 Fotky sa mi tiez velmi pacia, tak si hned pisem meno fotografa. Inak mozem sa spytat este na kapacitu toho penzionu? Dakujem!

• Sponzor fóra
  • @momo212  Ahoj, mam tip na kupele Smrdaky. Inak sa velke svadby organizuju na Obchodnej akademii a ako pisala Miska v tejto diskusii,volbou su aj rozne kulturne domy v okoli. Musime to vsetko obzriet, zhodnotit a rozhodnut sa, ale mame to trochu komplikovane, lebo zijeme v Prahe. Takze asi sa rodicia potesia, ze prideme teraz castejsie domov 😃 Ked padne rozhodnutie, dam ti vediet 🙂

• My ideme zajtra pozrieť do kulturáku v Jablonici. Ževraj to tam je prerobené tak uvidíme... 🙂 Asi aj Obchodku okukneme a potom sa rozhodneme medzi týmito dvomi možnosťami..čo bude výhodnejšie...

• aj hotel Patriot v Skalici by mohol byt, myslim 🙂

• Nie je hotel Patriot drahy? Mam soznam cca 100 ludi, z ktorych by asi vsetci potrebovali ubytovanie ... v tomto pripade by bol hotel Patriot asi mimo nas rozpocet 😞

• @termil7  no hotel Patriot je dosť drahý. Základná cenová ponuku by sa ešte dala, ale napr. alkohol by bol účtovaný za také ceny, že to by si nedovolili ani v Bratislave. Napr. 1l Fernetu 60 eur 🙂

• @termil7   Neviem presne ale ked si das do vyhladavaca karol Matula, alebo boby bar Dojč, tak ti urcite najde

• @termil7   a este ako ubytovanie moze byt aj UTATU, alebo zajednat si autobus a odviezt ludi do Senice do penzionu nejakeho

• Tak to som nevedela ze Patriot je az tak predrazeny... :-/

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov