Miesto na svadbu vo vidieckom štýle - okolie Trenčína

Ahojte baby :-) viete o nejakom mieste vhodnom na svadbu pre cca 60 ľudí v okolí Trenčína. Niečo pripomínajúce vidiecky štýl, keďže celú svadbu chceme zladiť do tohoto štýlu. Nechceme žiadne tie typické moderné priestory. Počula som o "Zelený deň" v Bošáci len sa dosť bojím toho, koľko by taká svadba vyšla :-D. Máte s tým niektorá skúsenosti?
Odpovedať
@filipova_lucka ahoj, je to síce možno trošku ďalej ako by ste chceli ale napríklad Stodola Ľubianka si myslím, že by sa ti mohla páčiť ;-)
Odpovedať
máte niektorá skúsenosti so svadbou vo Vile Sokolka? :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme mali svadbu v Penzióne Gazdovstvo Uhliská (Trenčianska Závada) - obrad na terase a potom hostina vnútri, a krásna stodola je na Ranch 13, príp. viem, že svadby bývajú aj v Antonstále.
Odpovedať
Ahoj Lucka, pri výbere svadobného miesta sme boli pozrieť Vilu Sokolka. Bola to jedna z naj možností, kt. sme zvažovali. Oslovila nás najmä tým, že sme si všetko mohli urobiť podľa seba. Navštívili sme aj Antostál (podmienka bola ich stan/catering/výzdoba) a s tým sme nesúhlasili. Chceli sme to "po našom", svojsky. Nakoniec sme zvolili až alternatívu neďaleko Trnavy, s vlastným stanom, inventárom, výzdobou a neľutujeme. Tento rok budem mať 30-oslava narodenín bude v Sokolke:):) Je to krásne miesto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?