Miesto pre 100 ľudí v Trnave

29. apr 2014130

Dobrý deň,
vedel by mi niekto poradiť nejakú sálu v Trnave pre cca 100 ľudí?? viem že v TT je toho dosť, ale všade čo poznám, tak do cca 70 najviac...poprípade najbližšie okolie...ďakujem

• to nikto o ničom nevie? 😐

• @bonnie29  vlckovce?

• @zoldynka  a co tam? kulturny dom?

• Sponzor fóra
  • @bonnie29  tam je ten motorest, tam sa nezmesti 100 ludi?

• @zoldynka  no veru neviem, myslite restauraciu eso? ani som nevedela, ze sa tam aj take akcie robia

• @bonnie29  no tam ti aj stan postavia, akoze super sluzby tam volakedy ponukali, znamy tam mal svadbu... alebo potom olympia... ja ju sice nemusim, ale vraj ujdu, tam je kapacita az 150

• @zoldynka  v olympii som mala stuzkovu a veru neviem kde by sa tam tolko ludi voslo..hrozne s takym poctom ludi

• @bonnie29  ja som tam bola na svadbe, bolo nas asi 100, ale celkovy dojem nebol najlepsi 😞 ja by som jednoznacne to eso, tam je krasne, alebo potom galanta, tam je teraz krasny podnik pre 100 ludi

• no sestra mala v olympii, bolo nas cca 80 ks a v pohode velky plac aj na trsaničko a všetko ostatné,, alebo pak Cube tu baby píšu,,
    ale teda bude vas požehnane, nas okolo 30 a aj s tych bych este dala dole

• Bola som na svadbe sesternice v Cube Clube, 110 ludi, a uplne super. Od jedla, priestoru az po tu terasu, ktora bola v lete "na nezaplatenie"...

• Maxim na námestí - do 120 ľudí

• priestory sú olympia-ale tam to nieje bohviečo aspon zvonka, dalej maxim na trojičnom námestí, club cube na kopánke, reštaurácia relax-bussines centrum, mohol by sa do tohto počtu vmestiť aj hotel barbakan a holiday inn...to su priamo v trnave...potom z okolia KD Malženice-tam som bola na svadbe a bolo asi 140 ludí a tiež KD cífer je v takom počte...okrem tej olympie a KD sú to všetko luxusné moderné priestory..treba kuk🙂

• @bonnie29  
    Ak by ste mali záujem o zorganizovnim komplet svadby napíšte nám budeme sa tešiť. Ci uz vyzdoba, prenajom auta plus šofér, foto-video, nechtarka dj ...

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov