|-| |-| |-| |-| |-| |-| ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( prosim poradte ja uz fakt kde mame tu svadbu robit mame 200 hosti a ja stale nemam miestnost ja som zo Spišskej Novej Vsi a mily s Krompach vsetko co sa nam paci ma maximalnu kapacitu do 150 ludi je tu este belvue v tatrach ale ceny maju prilis vysoke fakt uz neviem kam sa pohnut a kosice neprichadzaju do uvahy zevraj je to daleko a kym sa hostia presunu bude vela hodin .... tak ja uz neviem prosim poradte :-(
suhlas s nely.....neverim, ze sa pocet hosti neda zredukovat.....alebo potom improvizacia - nejaka jedalen v skole/tovarni....kazda svadba obmedzena rozpoctom je o kompromisoch ;-)
to uz sme poskrtani :-| a pod holym nebom ja by som suhlasila ale nasi nie :-| uz sme na jednej takej svadbee boli ... a vsetko sa im topilo ... zakusky torty s jedlami bol problem tak neviem ci to male zle zorganizovane alebo ... neviem no
ja by som tiež škrtala zoznam hostí... presne takto by som dopadla ja keby sme nerobili malú svadbu. Mamina je z ôsmich súrodencov, ocino zo štyroch keby mám volať každého uja, tetu, bratranca, sestrnicu s rodinou tak je nás len z mojej strany dobrých 200 ľudí a to nehovorím o drahého rodine. Robíme svadbu s 35 ľudmi nášmu srdcu najbližšími a hotovo ;-)
Stale sa da najst termin, my mame svadbu buduci september a redutu sme rezervovali pred 3 mesiacmi. Treba tam ist a porozpravat sa s pani veducou, mozno volny termin je.