Miesto pre svadbu v okolí Zvolena a Banskej Bystrice

Ahojte, chcem sa prosím opýtať či neviete o nejakom peknom mieste na svadbu pre cca 100 ľudí. Už som si veľa guglila viem o miestach ako je Zlatý Dukát a Hokejka v Zvolenskej Slatine, hotel Kráľová, Fuggerov dvor, ... boli sme sa pozriet aj v Masarykovom dvore a ten sa nám pozdával asi najviac len v poslednej dobe naň počujem dosť zlé recenzie :/ Zistila som. že nájsť v okolí Zvolena nejaké pekné miesto na svadbu je dosť ťažké :/ Predstavovala som si miesto, ktoré je obklopene prirodou, žiadne komunistické priestory... Keby ste o niečom vedeli budem rada za každú radu. Ďakujem. Zuzana
Odpovedať
My budeme mať svadbu v Gril reštaurácií Suchý vrch, skús pozrieť
Odpovedať
viglašsky zámok si pozerala ? alebo hotel kaskady sliač alebo palace ,hotel polana , hotel Partizan na táloch
Odpovedať
Profilova fotka
skúste pozrieť aj Hotel Kochau v Kováčovej. Situovaný v prírode, s možnosťou obradu vonku. V albume máme pár fotiek zo svadby, ktorú sme tam v roku 2019 realizovali.
Odpovedať
prosím vás, aké zlé recenzie na Masarykov dvor počúvate ? My tam budeme mať svadbu, tak som zvedavá.
Odpovedať
@natalia123456789 vela ludi mi hovorilo ze je tam zle spraveny ten priestor časť kde sa sedí je vlastne oddelene od tej kde sa tancuje, bavila som sa o tom aj s našim DJom on povedal, že mu to vyslovene nejak nevadí a že to rieši tak že zoberie mikrofon a ide medzi ludi, lebo inak hovori poza stenu na nich... tak toto je asi take najvacsie minus... ale tak da sa s tym pracovat a zase ini ludia mi hovorili, že im to vyhovuje že sa aspoň mohli porozprávať.. sto ľudí sto chutí... potom som pocula take že zlá obsluha a že zle varia ale to bolo od jedneho človeka, iní hovoria že boli/sú spokojní. Ale verím, že všetko bude dobré. Držím palce nech máte krásnu svadbičku :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať svadbu v Zlatom dukate vo Zvolenskej Slatine.Ja som chcela mať svadbu vonku a tento priestor úplne spĺňa moje predstavy.
Odpovedať
Tiež som mala podobný problém, nakoniec sme sa rozhodli pre zámok Vígľaš na základe dobrých odporúčaní :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pracujem ako svadobná manažérka v zámockom hoteli The Grand Vígľaš****blízko Zvolena a rada by som Vám dala do pozornosti našu ponuku :-) Hotel The Grand Vígľaš**** je ako stvorený na splnenie sna o rozpŕavkovej svadbe na zámku. Rozmanitosť priestorov, vynikajúca gastronómia a profesionálny prístup personálu je zárukou toho, aby ste sa cítili počas Vášho veľkého dňa ako kráľovná. U nás nájdete všetko pod jednou strechou: · výnimočné zámocké prostredie · možnosť civilného aj cirkevného obradu · svadobná hostina v jednej z troch svadobných sál · noc v novomanželskom apartmáne grátis · zvýhodnené ubytovanie pre všetkých hostí · raňajky, wellness a parkovanie v cene ubytovania · možnosť fotenia v celom areáli zámku · privítanie F&B manažérom, rozbíjanie taniera a novomanželský prípitok · koordinácia svadby V prípade záujmu o nezáväznú cenovú ponuku alebo osobnú prehliadku priestorov nás kontaktujte mailom na svadby@grandviglas.com alebo telefonicky +421 903 698 383.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, vedeli by ste odporucit nieco aj mne pre cca 80 ludi (bb-zv, pripadne aj trochu dalej), avsak svadba bude na jar cize nie este na terasu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte dievčatá, má niektorá z Vás najnovšie recenzie na masarykov dvor? A ak je autorka témy ešte aktívna môžem poprosiť napísať ake zlé recenzie počula na masarykov dvor? Ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?