Miesto svadby 20 ludi

Vedel by niekto dať tip na svadbu pre cca 20 ľudí, obrad aj hostina vonku, vďaka
Odpovedať
Zapad stred Slovenska, je nám jedno prípadne by sme zaplatili ubytovanie pre hostí na 2 dni
Odpovedať
Profilova fotka
Veľké pole - Chata mešter... topka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@lucialucia49 skús kaštiel Studené 🤴👰
Odpovedať
Ahoj, z toho, čo som sa dozvedela od hotelov ZV a okolie, keď som hľadala priestor pre 30 ľudí, tak prakticky všade to bolo také, že okej, ale budete si musieť priplatiť za niečo. Niekde to bol vyšší nájom sály, niekde vyššia cena menu, niekde sa muselo platiť za dekorácie a podobne, aby sa im vykompenzovala "strata" na počte ľudí, keďže kapacity sú zvyčajne 60 - 150 ľudí. Takže, myslím, že môžeš osloviť prakticky ktorýkoľvek hotel, ktorý sa ti páči, ale bude asi treba rátať s cenou, akoby ste mali plnú sálu. Ale z tých hotelov, ktoré som videla, môžem ti odporúčať určite Hotel Kráľová a Zlatý Dukát vo Zvolenskej Slatine, prípadne Masarykov dvor vo Vígľaši, tam majú krásne záhrady, kde môžeš mať obrad aj hostinu, a taktiež Hotel Vígľašský zámok, ktorý je teda, samozrejme, drahší, ale ponúkajú zľavy na dni, ktoré sú na svadbu nezvyčajné, čiže pondelok až štvrtok, podľa toho, čo som čítala.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, pracujem ako svadobná manažérka v hoteli The Grand Vígľaš**** pri Zvolene. Pre menšie svadby do 40 hostí máme k dispozícii priestory Veľkej rytierskej sály alebo terasu na svadbu pod holým nebom. Ako spomínala @lillisun, poskytujeme zľavy v dňoch pondelok, utorok alebo streda a to 25% z ceny ubytovania a zľavu až 50% z ceny prenájmu priestorov na obrad a hostinu. Zľava však platí pri svadbách nad 50 hostí. U nás nájdete všetko pod jednou strechou: • výnimočné zámocké prostredie • možnosť civilného aj cirkevného obradu • svadobná hostina v jednej z troch svadobných sál • noc v novomanželskom apartmáne grátis • zvýhodnené ubytovanie pre všetkých hostí • raňajky, wellness a parkovanie v cene ubytovania • možnosť fotenia v celom areáli zámku • privítanie F&B manažérom, rozbíjanie taniera a novomanželský prípitok • koordinácia svadby Radi Vám zabezpečíme aj iné doplnkové služby: DJ-a, kapelu, výzdobu, fotografa, animátora, svadobný koč, starejšieho/moderátora a iné. V prípade záujmu mi prosím pošlite správu a ja Vám zašlem cenovú ponuku spolu s kompletnými informáciami o svadbe na zámku.
Odpovedať
Profilova fotka
@lillisun ak by ste mali záujem veľmi rada Vám vypracujem nezáväznú cenovú ponuku a ponúknem voľné termíny na Vašu svadbu.Poprosím Vás len o upresnenie: predbežného počtu hostí, miestnosti na hostinu o ktorú máte záujem (prípadne napíšte že ešte nemáte vybratú a ja Vám zašlem možnosti podľa počtu hostí), či máte záujem aj o obrad a ak áno tak o aký (civilný, cirkevný), poprípade počet izieb ak máte záujem aj o ubytovanie. V prípade záujmu mi môžete zaslať správu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?