Miesto svadby - okolie Poprad, Tatry, Stará Ľubovňa

Ahojte :) Budúci rok sa chceme s partnerom vziať a nejak sa nám nedarí nájsť nejaké pekné miesto na svadobnú hostinu. Skúšali sme Biely dom v Ružbachoch, ale tí už svadby nerobia. Zvažujeme Dunajec Village- ak má s nimi niekto skúsenosti, prosím ozvite sa nám :) Zaujíma nás hlavne to, ako sú svadobčania usadení a či to tam nieje pre 100 hostí príliš tesné. Veľmi pekne ďakujeme za každý názor :)
Odpovedať
Ahoj aj mi zvazujeme buduci rok svadbu a chceli by sme KK a okolie alebo este Matejovce alebo Strazky
Odpovedať
Kde v Strážkach? :)
Odpovedať
Ahoj, mi budeme mať budúci rok v Tatranskej Kotline v Hučave - je tam nádherne...skús pozrieť...sú aj na fb
Odpovedať
Profilova fotka
Je zaujímavé že vám povedali že v Ružbachoch v Bielom dome už svadbu nerobia, robí tam kamoška a majú ževraj ešte dosť rezervované, aj budúci rok ... stále tamm sú svadby
Odpovedať
Ahoj, no ak do Matejoviec tak by som už rezervovala sálu, lebo je veľmi žiadaná a na začiatok roka už nebolo voľné, takže hľadali sme inde.
Odpovedať
Nam tiez povedali, ze v Bielom dome uz svadby nerobia, kedze tam maju celorocne kupelnych hosti a sala im sluzi ako jedalen, takze im nemozu povedat, ze soboty nebudu mat kde podavat jedlo. Nakoniec sme si rezervovali Agro vo Velkej Lomnici, pekna sala je v Spisskej Belej - Spolocenska sala Fantazia, su aj na fb.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?