Miesto svadby v okolí Bratislavy pre cca 140 ľudí

Ahojte, Mam na Vas vsetkych velku prosbu: hladame miesto na svatbu v Bratislave a okoli na maj 2020 pre viac ludi (cca 140 ale z toho cca 30 deti). Takze by sme potrebovali: - miesto s ihriskom - separe “izbu” kam dosiahnu baby-phony a deti mozu spat, kym s nami rodicia oslavuju - ubytovanie pre cca 50 ludi - flexibilitu: chceli by sme priniest vlastne kolace, vino, tvrdy alkohol, teoreticky aj cely catering - bufet pocas celeho vecera (nechceme servirovane menu kvoli castym intoleranciam/alergiam) - niesme milionari Vopred dakujem za vsetky tipy a triky a dobre odporucania 😍
Odpovedať
Horsky hotel Eva vo Svatom Jure ma salu do 120 os, ubytovanie. Nad 120 os je moznost len exterieru v stanoch (zvysene naklady na prenajom stanov a stolov a stoliciek), viac info poskytnem ak by bol zaujem. Caterin vlastny nie je sice mozny, ale slane , sladke a alkohol je moznost si priniest svoj.
Odpovedať
Kamenný mlyn Vajarský medzi Stupavou a Malackami. Jedlo formou cateringu a urobia čo len chcete. My sme tam mali svadbu 22.9.2018 a maximálna spokojnosť. Tiež sme mali svoje alko aj nealko , víno , koláče. Ubytovanie za super cenu , tiež niesme milionári a všetci si pochvaľovali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?